Sa stii ca indiferent cate abdomene faci rezultatele o sa apara greu cam intr-u an stiu din proprie experienta.Trebuie sa combini, cauta pe youtube pilates pentru abdomen(in engleza: pilates for abs) ca au efect iti garantez. Eu fac aerobic, de fapt si in 4 zile se vede burta mea e mai mica. Bafta.
Pentru slabit nimic nu este mai bun decat alergatul, stiu asta pentru ca am facut atletism du te si alearga 1 ora 1 ora jumate pe zi usurel fara sa te fortezi intr o luna se va vedea rezultatul dar sa alergi nu sa fumezi o tigare la 10 minute
Problema asta o am si eu.inainte sa mananc nu am burta si dupa ce mananc imi fac o burta mare.ma imbalonez.pai daca faci zilnic.se vad rezultate in 2 saptamani maxim.dar nu vei scapa de problema asta.tot te vei imbalona dupa ce vei manca.mergi la medic si cere niste pastile pentru problema asta.
Apropo tu practic te balonezi de la mancare eu zic sa mananci dimineata un iaurt activia eu as afac si va fi mai bine de-a lungul zilei plus aerobic sau pilates
Toata lumea are burta dupa ce mananca! sa ma vezi pe mine dimineata ce "plata" sunt cand ma trezesc n`am burta deloc.dar dupa ce manan,se duce magia, e normal n`ai ce sa faci, da`le incolo de abdomene(eu nu pentru face nici 25)
Daca t umfli dupa masa asta nu se rezolva cu abdomene ca nu esti grasa ci esti balonata si asta se rezolva cu activia zilnic
Doamne, fata! Daca nu o iei treptat, faci febra musculara la primele 15. In primul rand evita sa mananci seara, si mananca putin dar des. Si cu sportul ia-o treptat. Si eu am problema asta si lundu-le in paralel am 5 zile si rezultatele sunt vizibile.
violetaaaa11 întreabă:
Căpșunica171 întreabă: