Buna! Si eu am parul lung si il port desfacut, il strang doar cand fac sport.Se spune ca parul desfacut e mult mai expus factorilor nocivi, aerul poluat, vant, atingerea parului de diverse obiecte sau persoane. Eu cred ca mult mai daunator decat purtatul liber este vopsitul, fixativul, placa. Iar elasticul strans nu poate decat sa ne taie firele de par.Sa nu-l periezi excesiv pentru ca obosesti porii si stimulezi glandele scalpului.Sa il ingrijesti si sa-l ridici noaptea deasupra capului.
Dar eu zic sa il lasi in continuare liber. Parul lung este expresia feminitatii si senzualitatii, iar noi fetele cunoastem puterea de seductie a unui par liber, matasos si curat, care sa ne invaluie.
Nu. Maidegraba dauneaza daca il tii strans, nu poate sa respire, se rupe, etc. Atata vreme cat il ingrijesti cu sampon si balsam adecvat, il piepteni corespunzator si nu il expui la soare sau la alte cele (placa, permanent, clor si alte socuri termice si chimice), totul va fi ok
Hey!
Si eu fac exact la fel: nu il prind niciodata.La mine, cel putin, se ingrasa la fel de repede ca atunci cand il tin strans(de aceea imi spal parul in fiecare zi). In afara faptului ca oricum ti se ingrasa, nu ii va dauna cu nimic.
Sper ca te-am ajutat! FUUnda?
Este bine sa-l mai prinzi deoarece se ingrasa mai repede si incepe sa-ti cada... din cand in cad il mai prinzi
Nu prea dauneaza, adica nu are la ce.
Daca-l tii strans se rup mai usor firele, elasticele iti "tocesc" parul[depinde si ce elastic.].
Dar daca il tii desprins se ingrasa parul mai repede, celor care au probleme cu ingrasatul parului.Gen eu.
Georgian1992 întreabă: