| Anablondyi a întrebat:

Eu nu inteleg cum au unele fete picioarele atat de perfect epilate si lucioase cumva...adica parca sunt din ceara si arata perfect pielea e moale. CUm sa reusesc si eu sa imi fac asa pielea deoarece mie de acolo de la pulpe am par si sse vede cum e crescut, pielea destul de uscata arata urat de tot iar cand ma epilez tot se vad mici bulinute rosii. CUm sa am picioarele netede, fine, fara imperfectiuni crying va rog help

11 răspunsuri:
| Jadis a răspuns:

Si eu imi doresc sa am si eu picioarele asa. Asta depinde de fiecare fata in parte. Sunt unele carora nu le creste par, unele care au par dar nu este vizibil, altele au imperfectiuni pe picioare, pielea uscata, iritatii...etc.

Dupa parerea mea niste picioare frumoase sunt niste picioare drepte, lungi, slabe si usor bronzate. Altceva nu mai conteaza.

Ca sa ai si u picioarele netede iti recomand sa:

-nu te fa cu lama. Epileaza-te (ai grija ca iti vor aparea bubitele alea si s-ar putea sa dureze si de aceea e recomandat sa te epilezi seara sau cu cateva ore inainte de a iesi afara)

-dupa epilat foloseste o crema hidratanta (daca nu ai crema speciala de dupa epilat foloseste orice lotiune care o ai tu prin casa)

-fa zilnic dus si spata bine picioarele pentru a inlatura celulele moarte si stratul de piele in plus (unor femei li se duce pielea). Foloseste un sapun care nu usuca pielea. De recomandat ar fi un gel de dus.

-Inainte de a iesi arafa neaparat sa te dai cu crema. Stratul de crema va acoperi pielea uscata dandu-i luciu si parand usor bronzata.

-poti folosi si ulei ca sa ai picioarele lucioase dar nu iti recomand pentru ca vei fi unsuroasa si nu iti vei dori ca cineva sa puna mana pe picioarele tale tongue

-dizolvă în apă caldă săruri speciale care au ca efect eliminarea toxinelor, stimularea circulaţiei periferice, hidratarea pielii picioarelor.

-Maseaza-ti picioarele in mod regulat! Foloseste orice doresti: cosmetice profesionale, lotiuni de corp, crema de masaj sau produse preparate acasa.

-Exfoliaza. Pielea uscata nu este la fel de vizibila, dar este acolo. Ai nevoie de un exfoliant cel putin o data pe saptamana pentru a avea picioare fine.

-daca folosesti lama de ras, niciodata sa nu-l folosesti pe piele uscata, intotdeauna sa dai cu crema suprafata respectiva ca sa inmoaie firele de par.

- Dusul trebuie intotdeauna sa se termine cu un jet de apa rece pe picioare, pentru tonifiere

Succes!

| PinkPanther a răspuns:

Daca te referi la alea din reviste tratamentul lor se numeste photoshop, daca ai vazut prea multe pe strada... ai putea sa o intrebi pe una din ele care e secretul

| ladyMillion a răspuns:

Pai,toate fetele pe care le vezi tu pe strada cu picioarele atat de "perfecte"fie se rad zilnic...laughing))))ca n-au cu ce se epila sau ca le doare cand se epileaza, fie nu li se vede din cauza culorii deschise a parului.Totusi parerea mea e ca mai bine te epilezi sau chiar mai bine,te faci cu benzi,decat sa te razi zilniclaughing)sfatul meu ar fi sa te faci cu bezi depilatoare,sa astepti o zi sa iti treaca iritatiile(timp in care poti folosi ulei de aloe vera, sau alte creme care sa iti faca bubitele sa dispara)dupa care pentru firele rupte care iti raman poti folosi o crema depilatoare, care iti ofera confortul de care ai nevoie pentru cateva zile. Sper ca te-am ajutat happy

| ChocolateAddict a răspuns:

Inainte sa te epilezi iti exfoliezi pielea cu un scrub sau zat de cafea.Ar fi bine sa te epilezi cu ceara apoi sa te dai cu muulta crema hidratantahappy

| Peppy a răspuns:

Mama pentru piele cand iese din dus se unge pe picioare cu ulei JohnsonBaby.Se epileaza cu ceara, iar cand ii apar fire mici atunci cu epilatorul. Bubitele alea mici am observat ca trec de la sine, iar daca nu incearca cu o crema hidratanta sau cu ulei de copii.

| rainboww a răspuns:

love struck pai... in 1 rand incearaca sa nu et mai zgarii sau sa te lovesti pe picioare 2 rand seara dupa ce iti faci dus da-te cu o crema, in al 3 rand incearca sa te ducci o data la salon si sa te faci dar daca et duci ai grija sa fie crescut mai mare cas a oata sa te faca mai bine sa vezi daca mai ai par sub piele cum spui tu ca daca se vede parul sub piele inseamna ca nu et faci bine chiar daca et faci cu epilatorul si ti-l rupi. bubitele se fac daca parul este smuls din radacina si dispar in cateva ore dr adica te dai cu o creme imediat dupa ce te eilezi dupa ce te speli pe picioare nu se vad chiar asa rau. succes si spune-mi daca a functionat app tine minte cu salonul

| fatacaciocolata a răspuns:

Dupa ce te epilezi te dai cu spirt pe ambele picioare iar dupa daca ai in casa o crema buna hidrantanta pentru picioare dar nu te dai doar o singura te dai in fiecare zi si o sa ti se faca catifelate.succes

| enverhoxha a răspuns:

Nu toate femeile au păr vizibil pe picioare sau pe mâini. Foarte multe n-au nevoie de epilare, e ceva genetic. E greu să le imiţi.

| Tzukushi a răspuns:

Citeste aici despre ceara de unica folosinta

http://www.sfaturilemariei.com/......zit-ceara/

| Tanyush a răspuns:

Frumusetea vine de la natura nu tio faci singur cu mina...te-as indruma sa folosesti o lotiune de corp precum,, Skin so soft" iti face pielea fina si poti pentru epilare sa folosesti venus! succes

| Mariaa232004 a răspuns:

Eu iti recomand cerea, e foarte sanatoasa dar dureroasa. Stiu multe persoane care s-au epilat cu ceara si le-a fost mai bine happy. Funda big grin?