Hello!
suntem adolescentii.nu avem peste 40 50 de ani ca sa venim la costum si chestii!
pentru noi e bine sa venim in HAINE CURATE si sa fim curati.
P. s : la biserica mergi SA TE ROGI nu mergi ca sa arati ce haine ai!
Crede-ma ca nu asta e problema generala aici, mai grav e ca se duc degeaba, n-asculta nimic, nu lasa sa simta nimic din ceea ce se petrece intr-o biserica.Grav e ca merg sa se distreze cu prietenii intr-un loc care nu e destinat distractiei si anume biserica.
Dar in ce vrei sa se imbrace? In costum?
Din moment ce nu vin provocator, cu capete de mort nu vad problema.
Asta tine de educatia si de bunul simt al fiecaruia. N-ai ce face.Si eu sunt unul din aia...si uite ca nu m-am gandit la asta pana acum.
Chiar si azi am fost asa...
Pai cum ai vrea sa se imbrace? cu fuste pana in pamant si val pe cap
zi merci ca se duc si asa, mai bine decat deloc
plus ca nu vad ce e rau in asta blugii si tenisii nu au nimic indecent mie mi se par chiar ok
Buna! Si eu ma dcu la biserica in blugi skinny, skateri si geaca de piele. .
suntem adolescenti nu babalaci :-l
Buna.Am vazut multe comentarii si unii spun ca e ok sa mergi in blugi si tenisi. Da, in blugi e ok, si eu merg in blugi, dar nu si in tenisi. Hai sa fim serios! (si eu am 15 ani )
Ptk asta este stilul lor doar nu crezi ca toti sunt pocaiti sa mearga in rochie pana jos.
Pai cred ca asta e stilul lor si nu se pot desparti de el nici duminica :-p, se simt in largul lor asa. eu sincer cred ca e bine ca se duc la biserica, in zilele noastre nu sunt prea multi adolescenti ce merg la biserik in plus daca asa se simt bine. cred doar ca ar trebui sa fie imbracati decenti nu ca blugi de aia de club si mai cred ca ar trebui ca noi toti sa invatam ca can mergem la biserik sa fim atenti la slujba nu cum se imbrak ceilalti...
Daca asa vor ei...nu stiu ce sa zic... dar totusi nu e prea bine ce fac ei!
Dar cum vrei sa fie imbracati? in fuste lungi si pantofi de lac?
Spune tu, cum crezi ca ar trebui!
Tu de ce te imbraci? Exact acelasi motiv.Nu haina face omul, cel putin in biserica.
Eu nu inteleg de ce se duc la biserica. e pierdere de timp. mai bine se duc la un film
Pai ce tinuta ai vrea sa isi ia pentru a merge la biserica? adica in zilele astea e bine ca inca mai merg adolsecentii
Pentru ca nu o sa vezi adolescentii (fete) imbracate in fuste lungi pana in pamant si esarfe pe cap.Sau cel putin eu nu am vazut.Fiecare se imbraca cu ce se simte bine.
Ideea e ca se duc, daca se duc pentru rugaciune, ce conteaza hainele de pe ei? daca nu violeaza regulile bisericii, daca nu sunt imbracati vulgar care ar fi problema?
Si mai e un lucru: multi nu au cu ce altceva sa se imbrace...
Pai...adolescentii se imbraca ca adolescentii, adica blugi, tenesi si-un tricou, adica ce vrei sa venim in negru cu fusta pana-n pamant si batic pe cap...:" e strigator la cer louie"
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă: