Pentru ca barbatii au mai putine schimbari hormonale pe parcursul vietii... Banuiesc. Si da, eu folosesc doar apa si sapun.
Avem un colagen mai bun, imbatranim mai tarziu, n-avem probleme hormonale, suntem mai rezistenti, etc. Si eu tot cu apa si sapun ma spal si n-am probleme
Rușine ca bărbații au tenul mai bun huooo eu zic să-i exterminam pe ăștia cu tenul curat
E 95% genetic. Sunt și băieți plini de coșuri chit că sunt foarte curați. Deci băieții pe care ii vezi cu tenul imaculat au avut noroc să fie printre cei 95%, nu sunt neapărat foarte igienici. Cei 5% au probleme din cauza geneticului și greu scapi de asta. Eu mă aflu printre cei 5%, am avut coșuri până la 20 de ani, de atunci îmi mai apare câte unul la 2-3 săptămâni, am o igienă strictă și folosesc cremă hidratantă zilnic, altfel nu aș scăpa.
Nivea, o găsești peste tot, este cam scumpă dar ține extrem de mult. Am mai folosit și altele și au fost ok, mi se pare că tenul meu a acceptat cam orice cremă.
Când te speli pe față este important să o faci cu mâinile curate, deci speli întâi mâinile. Nu insiști mult, speli fața doar cu apa, după care aplici orice cremă folosești. Dacă ai coșuri le lași să cadă singure, nu le spargi. Dacă se sparg singure cureți locul doar cu apă(evident te speli pe mâini bine înainte). Eu am renunțat și la bărbierit, tot din cauza că îmi ieșeau coșuri, folosesc aparat. De vreo 2 ani am scăpat complet, îmi mai iese câte unul rătăcit, și trece repede. De atunci mi-au dispărut și cicatricile.
Ori apa si sapun ori doar apa Ca baiat/barbat nu ai nevoie de prea mult cosmetice...
Este vorba strict de genetica nimic altceva, și de sănătatea generala /alimentație echilibrata.
E, asta e! Nu toti au tenul ca tine, afumat la gratar ca mititeii, tuci )))))
Dacă vorbim de ăia din filme sau de pe Instagram, da, arată foarte bine, dar la fel și fetele. Bărbații de zi cu zi în schimb nu au mereu tenul de invidiat. Mult timp m-am spălat doar cu apă și săpun, acum am început să folosesc ulei de argan și spf și urmează și retiol.
Eu una ma spal doar cu apa și un gel de curățare pentru tenul gras și acneic, înainte ma spălăm doar cu sapun și nu aveam treaba era ok și asa dar am zis sa fac k schimbare. Nu folosesc creme, măști, tonere sau alte chestii. Și am un ten destul de ok