| Daliana :) a întrebat:

Eu nu m-am epilat cu epilatorul electric niciodata pana acum, si as vrea sa incep. Exista ceva trucuri ca sa nu te doara?

5 răspunsuri:
| missbee a răspuns:

Nu doare atât de groaznic, şi în plus merită. Dacă ai epilator pe care îl poţi folosi sub apă, durerea e de 2 ori mai mică pentru că apa îţi deschide porii şi firele se smulg mai uşor. Dacă e un epilator clasic, înainte să începi operaţiunea stai în cadă cu apă caldă vreo 10 minute.

| RoxAnana a răspuns:

Pai sunt destule modele care intercepteaza durerea in felul lor. ceea ce s-a zis si mai jos si anume niciodata nu te epila fara ca inainte sa faci o baie calduta sa ti se deschida porii. apoi durerea e putin mai suportabila... dar sa fim seriosi nimeni nu a murit de la durerea astalaughing...asa si dupa epilat iti recomand o crema hidratanta sa previi cat de cat iritatiile:* bafta la suportat (durerea)

| LittleDrop a răspuns:

Buna!
Cel mai bine ar fi sa faci un dus caldut pentru a`ti deshide porii si apoi sa incepi sa te epilezi. Eu suport durerea, nu mi se pare asa de mare durereahappy. Normal ca doare dar cand am acea satisfactie dupa ce ma termin de epilat a pielea e fina si catifelatalove struck. Eu mai am o problemalaughing, nu prea am rabdarelaughing...

take care!happy

| mymy a răspuns:

Daca iti cumperi o solutie rece ca gheata care costa multi bani nu o sa te mai doara asa tare trebuie sa o tii in congelator si o folosesti de fiecare data altceva nu stiu crying

| Adiiiina a răspuns:

Nu:-s
si cu ceara, si cu epilatorul e la fel.numai ca la epilator durerea este mai mare si de lunga durata