anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu nu port costum aproape nicioadata, nu ma simt confortabil si nu-mi place. Problema e ca peste o luna ma insor si logodnica mea si-a facut o rochie tare eleganta, asa ca nu cred ca pot sa ma prezint in blugi si tenisi. Imi puteti recomanda vreo alternativa comoda la costumul de  ginerica?

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Doar pentru noaptea nuntii: costumul lui Adam, cel mai adecvat si lejer pentru ocazie! happy

| andreutz a răspuns:

Acum chiar ca ai pus-o... din pacate, alta alternativa chiar nu ai...costumul e purtat de toti barbatii, nu ai cu ce sa il inlocuiesti...intr-un fel, tine de bun simt si de respect fata de partenera...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ei lasa! o data in viata nu o sa patesti nimic, incearca si nu ii strica buna dispozitie logodnicii, nu incepe cu stangul chiar dim ziua nuntii! noi iti tinem pumnii, si cum curiozitatea ne omoara...asteptam poze de la nunta! CASA DE PIATRA, RABDARE SI INTELEPCIUNE.

| cotzobel a răspuns:

Stai tu linistit ca nimeni nu o murit din cauza ca a purtat costum. fa asta pentru partenera tahappy.casa de piatra!

mlm
| mlm a răspuns:

Stiu ca este comod in tinuta sport, dar macar o data in viata ta trebuie sa fii fresh, ia si imbraca un costum, asta macar pentru cateva ore, nu te va afecta cu nimic.Casa de piatra si bafta iti doresc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna,
Incearca macar de aceasta UNICA data! Suporta cu stoicism acel costum de ginerica... Cravata poti sa o lasi deoparte, daca si tipul costumului si camasa permit acest lucru... ai putea purta ceva de genul camasa alba cu un guler ceva mai inalt (pentru a scapa de cravata), o vesta in ton cu nuanta sacoului incheiata numai in trei nasturi (obligatoriu), un sacou inchis la culoare (breumarin sau negru), sau un frac (cel mai bine), o pereche de pantaloni care sa se asorteze (bleumarin sau de culoare neagra), inclusiv restul, pantofii si accesoriile (cureaua si butonii - daca porti!).
Acest lucru ii va arata logdnicei tale cat de mult o respecti pe ea si pe familia si prietenii tai!
Sau, ai putea sa faci ca si Petrucchio din Imblanzirea Scorpiei laughing
In orice caz, ata eu cat si sotul meu, va uram CASA DE PIATRA si Multa Multa Fericire si mai ales SA VA IUBITI SI SA VA RESPECTATI MULT!
Daniela si Bogdan

| psiholoaga a răspuns:

Depinde cat de receptiva la nou si amuzant e prietena ta... Poti sa iti iei un tricou pictat care sa arate a costum. Ar fi fost bine sa discutati inainte despre asta si poate reuseasti sa intoarceti ideea de "blugi si tenisi" ca tema a intregii nunti. Sa stii ca eu am fost la o nunta in care mirele si mireasa au stat in blugi si adidasi, si tot ne-am distrat cu totii bine, asa ca... Eventual ia-ti schimb pentru dupa biserica. Macar cand dansezi sa te simti ok.

| miry a răspuns:

Nu ai de ales e nunta voastra fa si tu un efort,

| gynycola a răspuns:

AM O BOANDA CU GLUGA... O VREI?

| adrianphotography a răspuns:

E vara... Ia costum si stai linistit, odata ajuns la restaurant s-a terminat cu sacoul. Sa ai camasi de schimb la tine...

| NoName_9903 a răspuns:

Cunosc pe cineva mai non-conformist, care a purtat la cununia civila pantaloni+sacou (nu costum), camasa si in loc de cravata o esarfa "neglijenta" asortata cu rochia ei...Au aratat excelent impreuna, si si-a pastrat originalitatea.
Poate varianta asta nu e convenabila pentru stilul tau, dar cu siguranta poti sa gasesti si tu una. Mi se pare important sa te consulti cu logodnica ta si sa gasiti impreuna o varianta.
Casa de piatra!

| emily a răspuns:

Prietenul meu te intelege cel mai bine, zice ca la nunta noastra se imbraca in treninghappy; o sa rezisti la primarie si la biserica, ce-s alea 3-4 ore? apoi scapi de sacou iti pui o camasa lejera shiii... sus pe mese pana dimineata! casa de piatra!

| juniper a răspuns:

Haide, doar n-o sa mori daca porti o data un costum si oricum nu e decat pentru nunta, cred ca rezistiwinking