Să te duci să cânți Billie Jean ca el nu vrei?
Să admiri pe cineva nu înseamnă să-l copiezi. Mai ales că tu mai mult privești defectele. Cum să-ți strâmbi nasul? Get a life.
Cu nasul, nu e nicio problema.roaga un prieten sa iti dea un pumn inteleg ca iti place de m. j. dar atata timp cat esti asa, de ce sa te schimbi
Si mie imi place foarte mult.
Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii copiezi infatisarea.
Incearca sa iti faci propriul tau stil.
Si ce si-a dorit foarte mult Michael a fost sa "vindece" Planeta si sa ajute oamenii bolnavi, in special copiii.Incearca sa faci aceste lucruri pentru Michael.
Nu sa te costumezi ca el.
In primul rand daca iti place muzica si cum arata poti sa canti si tu ca el nimeni nu iti zice sa te dezfigurezi doar din faptul ca ai un costum si o palarie
In primul rand : sunt un mare fan michael jackson.
In al doilea rand: nu poti sa iti instrami nasul fara sa faci vreo operatie.
In al treilea rand : bravo ca ai costum si palarie eu am mai multe.
In al patrulea rand : nu poti sa iti faci par dintr-un material.
In al cincilea rand : poti sa iti lasi parul lung sa creasca sau daca nu iti cumperi o peruca ( cum am facut si eu de halloween ca sa ma costumez in El ) si sa iti lasi pe o jumatate o suvita si sa te dai cu pudra pe toata fata.
SUCCES! Am 11 ani dar stiu mai multe!
Pai sincer nu vreau sa fac misto cum au facut ceilalti, deci iti zic nasul nu stiu insa parul, hmmm poti ruga o prietene sa iti onduleze bine niste extensi din magazin desigur si asa ai parul lung ca al lui michael, siii pudra hmmm iti cumperi fond de ten mai deschis decat piela ta sau si o pudra cum de fapt ai spus si tu, dar sincer de nas nu iti pot spune nimic decat operatie, scuze
Salut ma scuzi ca nu-stiu ce sa ti raspund dar vreau sa stii ca cautam fani MJ ca sa vorbim...dar multi nu-l mai plac si am un club pe FB in care sunt foarte multi fani MJ de alte natii si daca vrei sa vorbim despre el sau asa ceva da-mi mesaj ok?
Cu nasul incearca sa ti-l machiezi cu creionul de ochi sau ce va de genu... incearca sa-i copiezi vocea aceea fina cu care vorbea el de obicei, si o sa vezi ca o sa incepi sa te simti ca si el. succes!
Cu parul e simplu lasa-ti parul sa creasca onduleazal si lasati pe o pare mai multe suvite
Inteleg..esti innebunit dupa michael jackson.dar nu trebuie sa te transformi in el.admirai muzica, salveaza planeta, petrece timp cu copii..asta facea michael.incearca sa il copiezi la suflet.. incearca sa faci ceea ca face el.asa ai semana cu michael.e foarte dragut ce vrei sa faci tu.si nu rad de tine pentru ca eu privesc situatia asa cum ar privi-o ori ce fan Michael Jackson.la tine nu e vorba ca te uiti la defecte sau ca vrei sa arati ca el fizic.tu vrei sa fii alaturi de el.sa fii ca el.dar incearca intr-un alt mod.
DaciaRomania întreabă: