| Maduu200 a întrebat:

Eu vreau sa imi pun aparat dentar si nu am 2 masele si un dinte.Trebuie sa am toti dintii ca sa pot pune aparatul dentar?
Daca imi pun acei trei dinti lipsa sa zicem din portelant apoi pot pune aparat dentar?
Dau funda

7 răspunsuri:
| heAdgN a răspuns:

Al meu este fix.
Ma costa 1200 lei.
Sunt Dyzziy.
Am fost conectat pe contul ala.

| heAdgN a răspuns:

Zimi de unde esti?
ce jud?

| Dyzziy a răspuns:

Eu am aparat de 6 luni.
Poti sa ti-l pui fara probleme.
Bafta

| Maduu200 explică (pentru Dyzziy):

Aparatul dentar fix am auzit ca este cel mai bun? asa este?
Voi de care purtati si cat costa?
Eu am un dentist la mine in oras dar am auzit ca nu prea pune dantura bine, ma refer la cine isi pune dantura din portelan la el si imi e frica, ca poate nu imi pune bine aparatul dentar si o sa am apoi probleme...

| DarknessPulse a răspuns:

Am purtat aparat dentar 5 ani si spun din propria experienta, daca ai lipsa cativa dinti nu este nici-o problema.
Eu iti recomand sa iti pui si acei 3 dinti care iti lipsesc deoarece arati superb cand ai toti dintii in gurawinking.

Nu conteaza daca iti lipsesc cativa dinti, iti poti pune aparat dentar. Cand te duci la medicul ortodont, el o sa iti explice mai multe.
Bafta in continuare! happy

| miticleo a răspuns:

Poti sa iti pui aparat dentar si daca iti lipsesc dintii. Funda?!

| Timagination a răspuns:

Eu deja port aparat dentar de o luna, si cu toate ca am toti dintii, va trebui sa imi scot 1, sa pot face spatiu celorlalti care se vor indrepta. Aparatul dentar se poate pune si daca ai lipsa dintii, nu este deloc obligatoriu sa ii ai pe toti.Intr-un fel poti avea noroc, daca ii aveai pe toti poate trebuia sa iti scoata ei cativa laughing.