| Tifa a întrebat:

Exista ceva exercitii pentru marirea sanilor? ce pot face in legatura cu asta? dar va rog nu imi spuneti de medicamente ca nu vreau sa ma indop cu pilule. modalitati daca stiti va rogbig grin

5 răspunsuri:
| Bojthe a răspuns:

Exercitii fizice: abdomene s-ar putea sa ajute iar un remediu sigur este crema pentru crestera sanilor din actualol catalog AVON trebuie sa te masezi in fiecare seara ca sa dea rezultate sper ca te-am ajutatwave

| razvanlost a răspuns:

Conteaza cati ani ai. Daca esti inca la pubertate mai asteapta, nu ai ce face, iar daca esti adulta... implant cu silicon, altceva nu ai ce face. Daca vrei sa faci muschi (ceea ce nu cred, ca ai zis sani, nu pectorali) poti sa faci exercitii cu greutati (gantere) sau flotari.

| Mx3 a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci. Gimnastica in exces si trasul de fiare micsoreaza sanii. Poti sa faci niste execitii pentru fermitate, dar nu exagera. Flotarile sunt bune. Si sutienele cu silicon de la Jolidonhappy Chiar daca se cam duc in timp, sunt super. Instant BOOSThappy

| Ririru a răspuns:

Buna.
Sanii nu se pot mari, dar ei au un "muschi" care daca e lucrat, se ridica sanii. Si o sa-i ai foarte fermi si frumosi.

http://www.cursurigratuite.ro/capitol/51/7_Exercitii_pentru_sani.html

http://healthy.kudika.ro/......umosi.html

Pe langa exercitii, mai poti face ceva. Maseazati sanii cu un cub de gheata[nu zilnic.] si cand faci dus, fa dus alternativ[rece-cald, cald-rece], doar pe bust.
Exercitii nu am facut, dar astea le-am folosit si sunt bune cat de cat.

Bafta :*.

| tiza a răspuns:

Exercitii fizice www.marirea-sanilor-definitiva.ro de aici le-am luat
Exercitiile fizice pot determina o crestere in volum a muschilor pectorali, peste care este plasat in mod direct tesutul adipos mamar. Astfel se poate imbunatati conturul sanilor, este stimulata circulatia sangvina la nivelul acestora, creste fermitatatea lor si starea lor de sanatate este imbunatatita.
Anumite exercitii fizice in combinatie cu alte tehnici si metode pentru marirea sanilor in mod natural vor avea ca rezultat sani frumosi, cu un aspect marit, mai fermi si sanatosi.
O serie de exercitii fizice deosebite sunt cele practicat in cadrul yoga.

Întrebări similare