Da uleiul de ricin aplicat seara pe parul uscat si spalat a doua zi, in fiecare seara faci masaj parului(nici nu va cadea), folosesti balsam de par, te pieptani usor cu un pieptan cu dintii rari pentru ca acela nu va rupe firele de par sau o perie de lemn nu de plastic..si daca il poti prinde e si mai bine ca va creste mai repede..eu am facut toate acestea si imi crestea cam 1-1, 5 cm intr'o luna (eu am parul blond si se vede imediat cand creste la radacina)..succes!
Doar lasa ca mama natura sa-si faca treaba! Nu trebuie sa folosesti masti ori cine stie ce produse exagerate de styleing.Varfurile parului trebuiesc taiate in fiecare luna ca parul sa se regenereze! Daca tot vrei asa mult sa-ti creasca foloseste uleiul de ricin (se gaseste in farmacii)la un pret avantajos! BAFTA!
Da trebuie sa iti tunzi varfurile odata la o luna, uleiuri speciale de par, pieptanat bine pentru nu a fi incurcat, la fiecare spalare pe cap ar fi bine sa folosesti si un basam care sa il descurce, spalat bine pe cap cu un sampon care face bine parului tau si prins in coada, codite impletite (tot felul de coafuri prinse). Succes!