| Ирина19 a întrebat:

Exista ceva solutii pentru cresterea unghiilor? De jumatate de an nu-mi mai cresc unghiile, poate asa un pic numai. N-am avut niciodata probleme cu unghiile, cresteau in maximum 2 saptamini, erau lungi destul si cel mai important e ca erau foarte tari, dura ceva timp ca sa mi le tai, dar acum...deloc.Ce pot sa fac? Am fost si la medic, am dat si analize, si mi-a zis ca e totul ok, ca o sa-mi creasca, deci singura nu stia care-i cauza.

Va rog sa ma ajutati, mai ales daca ati folosit solutiile alea si stiti sigur ca ajuta.

Va multumesc mult de tot!

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ar fi foarte bine, daca le-ai da in fiecare seara cu ulei de ricin. Ar trebui sa iei si un supliment de calciu (Ca), Zn (se gaseste la farmacie). Si mai exista un tratament foarte ieftin, dar si foarte eficient - umpli un vas cu apa calduta, dezolvi cateva linguri de sare in ea, si iti tii mainile in apa sarata 20 min - 1 ora. Unghiile tale se vor intari simtitor, vor deveni mai sanatoase si vor creste mult mai repede. Exista si niste lacuri pentru intarirea unghiilor de la diverse firme (da o cautare pe google!). Iar zeama de lamaie albeste unghiile ingalbenite (poate vei avea nevoie).
Succes! Numai bine!

| shtephan a răspuns:

Eu zic ca nu ti-ar trebui solutii speciale.

Deci, pentru o crestere mai rapida a unghiilor trebuie sa iti folosesti mainile cat mai mult. Circulatia sangelui din maini are un rol important in cresterea ungiilor. Cantatul la pian sau tastarea la computer sunt modalitati bune de a pune sangele in miscare.

Este surprinzator, insa si rosul unghiilor le poate face sa creasca mai repede, desi nu este recomandat.

Nu in ultimul rand, ingrijirea este foarte importanta. Unghiile ingrijite cresc mai repede, in comparatie cu cele rupte si care nu primesc atentie.

| camiix a răspuns:

Exista la avon ceva solutie pe cresterea unghiilor