| LolitaLo a întrebat:

Exista ceva vopsea de par care se duce la prima spalare sau ceav de genu? Daca stiti o astfel de vopsea imi spuneti si mie cum se numeste si de unde o pot lua si cu cat? Si ce culori sunthappy? Funditahappy

Răspuns Câştigător
| Iuliana096 a răspuns:

Ceva care sa se duca la prima spalare ar fi Glitter Spray Color e un spray colorat cand il luam era in jur de 8 lei acum nu stiu cat mai e, erau cam toate nuantele verde, blond, brunet, roscat, albastru, gri... dar iti si intarea parul ca un fixativ si era destul de greu de descurcat... ai putea totusi sa incerci si un nuantator Loncolor Trendy Colors se duce la fiecare spalare destul de mult si in ceva timp parul tau va ajunge la culoarea naturala :*

8 răspunsuri:
| callie2 a răspuns:

Exista sampon care coloreaza dar sincer nu stiu unde ai putea gasi.

| AlexxoDany a răspuns:

Cred ca cel mai indicat daca vrei sa fii vopsit doar pentru o seara este spray'ul de par. Cred ca il gasesti in orice centru comercial la cosmetice si ajunge in jur de 15 lei maxim. Exista o gama larga de culori: blond,albastru,verde, negru, roz laughing etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista sampoane care coloreaza parul.

| kaatalyna a răspuns:

Http://cdn.sheknows.com/articles/crayon-stains-350.jpg cu acestea se primeste vopsseste parul! succes

| rafaelvali333marinqwertyuiop a răspuns:

Pai cam orice vobpsea se sterge dar eu zic sa folosesti acuarele mai bune la tuburi tempera.bafta

| Andreea91111 a răspuns:

Bună! Da, există vopsea care se ia după câteva spălări, eu mi-am luat din farmacie: )

| Karinaaa a răspuns:

Paaai... Este sampon care iti coloreaza parul si este pe ce culoare vrei tu.il gasesti la Kaufland, Fyps ( daca ai in oras ) si in general in magazinele in care se vinde si vpseaua normala!( pretul e in jur de si mai este un spray care iti coloreaza parul ce culoare vrei tu si se duce chiar inainte de spalare dar se vede ca nu e vopsea si acesta se gaseste in aceleasi locuri ca si vopseaua. Sper ca ti am fost de ajutor! happy