Eu mi-am cumparat din magazine, nu sunt din Targoviste, oricum din magazine mi-am cumparat cu 200-250 de lei iar pe okazii.ro gasesti la 100-110 cu tot cu taxe de transport NICIO DIFERENTA magazin-site. Vin in 3 zile si eu mi-am luat 2 perechi scurti, sub glezna, sunt foarte multumita de ei! nu scrie converes sau all stars nu stiu cum
prima oara am zis ca sigur sunt fake-uri da...
daca sunt sunt unele teribil de bine facute de nu se prinde decat tata conversilor
. Oricum...intra pe okazii.ro scrie converse si gasesti acolo tot felul de culori, tot felul de utilizatori care vand. Repet eu mi-am luat la 100-110 lei (sunt si mai ieftini si mai scumpi), daca nu ai incredere ca or sa-ti vina poti sa-ti masori talpa si-l rogi pe respectivbul utilizator sa masoare si el ca sa fii sigur ca-ti vin bine
. Sa-i porti sanatos! p.s: alt sfat, cand iti iei de pe okazii ceva uita-te in dreapta ai numele utilizatorului si cat de serios e, asta depinde de cate calificative pozitive are
, te descurci tu.:*
Bună, Alex! Eu am 4 perechi de Converse şi le-am achiziţionat din Londra, când am fost cu părinţii mei şi ultima pereche am luat-o din Bucureşti ( mall ) dar sinceră să fiu bănuiesc că se pot comanda online de pe un site de calitate, sau poti încerca într-un alt oraş mai mare să îţi cumperi! O zi plăcută! :-)
Elisabeta1maria întreabă: