Eu mi-am cumparat din magazine, nu sunt din Targoviste, oricum din magazine mi-am cumparat cu 200-250 de lei iar pe okazii.ro gasesti la 100-110 cu tot cu taxe de transport NICIO DIFERENTA magazin-site. Vin in 3 zile si eu mi-am luat 2 perechi scurti, sub glezna, sunt foarte multumita de ei! nu scrie converes sau all stars nu stiu cum prima oara am zis ca sigur sunt fake-uri da... daca sunt sunt unele teribil de bine facute de nu se prinde decat tata conversilor. Oricum...intra pe okazii.ro scrie converse si gasesti acolo tot felul de culori, tot felul de utilizatori care vand. Repet eu mi-am luat la 100-110 lei (sunt si mai ieftini si mai scumpi), daca nu ai incredere ca or sa-ti vina poti sa-ti masori talpa si-l rogi pe respectivbul utilizator sa masoare si el ca sa fii sigur ca-ti vin bine. Sa-i porti sanatos! p.s: alt sfat, cand iti iei de pe okazii ceva uita-te in dreapta ai numele utilizatorului si cat de serios e, asta depinde de cate calificative pozitive are, te descurci tu.:*
Bună, Alex! Eu am 4 perechi de Converse şi le-am achiziţionat din Londra, când am fost cu părinţii mei şi ultima pereche am luat-o din Bucureşti ( mall ) dar sinceră să fiu bănuiesc că se pot comanda online de pe un site de calitate, sau poti încerca într-un alt oraş mai mare să îţi cumperi! O zi plăcută! :-)