Da... cu siguranta exista Mos Craciun. Daca ai fost foarte cuminte iti va aduce si tie sigur ceva. Poate iti aduce chiar ceea ce iti doresti... Ce frumos e sa fii copil! Traieste copilaria!
Extista Mos Craciun, cauta`l in Laponia. Da` sa stii ca asta nu aduce cadouri, doar asa e si el "Mos Craciun".
Buna!
In primul rand ai ales categoria gresita. In al doilea rand raspunsul meu este:
1. Nu, din pacate nu exista Mos Craciun in realitate.
2. Probabil ca parintii tai iti vor aduce cadourile dorite daca ai fost cuminte, dar faptul ca ei ti le vor cumpara si Mos Craciun, nu trebuie sa strice spiritul sarbatorilor.
Sper ca te-am ajutat.
Eu zic da dar totusi e criza sa nu exageram cu un... iphone 4s.
Dar nimeni nu e sfant sau usa de biserica(cuminte 100%)
Da nu iti face griji.
AndreeaPrincees, cum poti fi atat de insensiblia spunand acest lucru, acestei fete micute care are doar 10 ani .
Doamne, cand o sa fi parinte ce o sa-i faci copilului tau la 8 ani il trimiti in armata? esti cam proasta .
Lasa TPU, degeaba esti desteapta daca esti proasta de gura!
Nu exista,dar trebuie sa-l ai in imima, sa traiesti asa, mai MAGIC, dar depinde si de bugetul parintilor/bunicilor...Nu cred ca daca le-ai cere o insula ti-ar da. Eu iti urez spor la cadouri
Sa iti explic:
Eu demult am aflat ca parintii sun mos craciun.Cand aveam 6 ani ia-m desenat un desen lui " mos craciun".Iar dupa cativa ani am gasit desenul intr-un dulap foarte sus unde nu puteam ajunge eu.Si asa mi-am dat seama ca parintii sunt mos craciun.Si de acum in colo eu si cu mama mea mergem la magazin de craciun si imi cumpar eu cadoul pe care il vreau.
Mos Craciun=PARINTII.Frate u ai 10 ani si nu sti ca mos craciun sunt parintii eu am aflat la 8 ani si parintii mi-au spus la 9 ani ca nu exista.
Eu cred in Mos Craciun si am ajuns sa cred deoarece in fiecare an imi dau casa cu sus-ul in jos ca sa gasesc cadourile in caz de Mos-ul sunt parintii dar in niciun an nu am gasit absolut nimic.
Da exista (odată când eram mai mic am lăsat o scrisoare pe masa si mi-a luat-o,)
Nu exsista mos craciun cei mici spun ca exsista mos craciun dar sunt parintii de acea cand scrii ceva pe lista si de exsemplu eu i-am cerut tableta si mia adus telefon.dci nu exsista...