Ca sa nu mai creasca deloc, trebuie facuta destructia radacinei fiecarui fir de par, lucru cam imposibil.
Adica cum e la barbatii care chelesc, radacina parului nu mai e alimentata cu sange si moare din cauza la dihidrotestosteron, insa culmea, si la aia, pe corp nu le cade parul, doar pe cap.
Ar trebui sa existe ceva substanta care sa atace asta, asa cum existe selectiv pentru multe.
Dar nu am auzit ca se practica.
Sau distrugerea cu laser a radacinilor, trebuie sa intrebi, dar sa stii, ca doar asa nu mai creste, sa nu te lasi pacalit.
Daca nu distrugi radacinile, va creste orice ai face.
Si ca sa te prinzi daca te minte, pune sa te faca pe o zona mica de ex 5 pe 5 sau 8 pe 8 ori 10 pe 10 cm undeva, si vezi daca iti mai creste, daca nu, atunci e pe bune, ca zona aia mica nu o costa mult, si apoi faci pe restul corpului.
Si asa ii verifici!
Daca refuza sa faca asta, e clar ca te minte ca n-ar mai creste.
Cu orice te'ai face, TOT ce ii pilozitate crește la loc! Si dacă te faci cu ceară, da, ține mai mult dar crește, chiar și cu laserul la fel. Eu zic ca nu merita sa dai banii, fă'te cu ceară sau aparat care merge pe curent și salut.
Daca distruge radacina parului, nu mai creste, doar asa. Trebuie o metoda sa faca asta.
I-am zis ce are de facut si cum sa verifice sa nu fie pacalit.
Permanenta nu exista asa zic ei doar ca creste mai greu da de crescut sa nu mai creasca deloc nu exista
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: