| Ирина19 a întrebat:

Exista posibilitatea ca de la fondul de ten sa apara puncte negre? Nu prea ma dau cu fond de ten, numai cand imi apar cosurile(cam 2-3 ori pe luna)Din ultimele doua zile am observat ca mi-au iesit puncte negre pe nasuk, cam prea tare se vad, oare din ce cauza? Ce as putea face ca sa dispara?

Va multumesc!

5 răspunsuri:
| Baton a răspuns:

Da. pot aparea acele puncte negre dar nu stiu din ce cauza. poate ca e prea mult.nu stiu exact.
am vazut la soramea de cateva ori dar din ce am obs eu erau pe barbie.
daca te dai cu mult fond de ten incearca sa lasi stratul mai subtire deoarece nu este foarte bun daca ai cosuri.

| LaVyNuTzZa a răspuns:

Poidaca ai cosuri spargele si dai apoi cu gricelina sa nu se mai vada ca nu e bun fondul de ten ca m-am dat si eu... si mi s-a intamplat lafel...si a zis o prietena sa imi dau cu glicerina si a mers nu sa mai vazut urma de cosuri. Sper ca team ajutay

| Messyhair a răspuns:

Buna!
S-ar putea ca fondul de ten sa fie cauza doar daca nu te demachiezi seara.
Cea mai importanta regula a machiajului este sa te demachiezi si sa nu adormi niciodata cu make-up!
Daca respecti regula aceasta, s-ar putea ca punctele negre sa fi aparut de la altceva(poate secretia de sebum)

| justme_7869 a răspuns:

Daca ai cosuri si incerci sa le acoperi cu fondul de ten nu faci bine!
spargele si lasale fara nimica ca mai rau faci de le astupi nu dispar niciodata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.
Fondul de ten a avansat, ealta tehnologie.
Profesionistii ne recomand fdt din anii adolescentii pentru ca traim intr'o lume prea poluata. Fdt este ca o masca de protectie, ne protejeaza de impuritati. Nu prea are cum sa fie de la fdt.
Dar cand folosesti produse de make'up aminteste'ti ca nu e suficient sa te demachiezi o data, trebuie sa o faci pana se duce tot, si sa folosesti o lotiune tonica. Si inainte de machiaj e necesar sa te demachiezi, chiar daca nu ai machiaj pe ten.
Si gasesti la nivea o gama de exfoliere, pentru puncte negre.