Incerca uleiul de masline iti si hidrateaza parul(il face foarte fin)si te ajuta si la varfurile despicate
il aplici seara pe varfuri(si pe par poti dar nici o data laradacina deoarece o sa ti se ingrase parul foarte tare)si iti acoperi capul cu un prosop si il lasi pana dimineata...atunti te speli pe cap(bine de tot daca nu va ramane gras)
daca ai parul uscat/normal poti aplica pe toata lungimea firului de par dar daca il ai gras aplici numai pe varfuri
Ia-ți un balsam leave-in. Nu știu să-ți spun care e diferența dintre mărci, dacă e vreuna, dar eu folosesc de la Syoss, de un an și ceva deja, și e foarte bun. Mie mi-a dat mama-natură un păr relativ ondulat și mai încăpățânat decât mine, că dacă îl piepten când e uscat, stă vâlvoi de mi-e jenă să ies afară. Ei bine, mă dau cu miracolul ăsta de Syoss de fiecare dată după baie, după ce mi se usucă părul și l-am pieptănat, și voila! Vâlvoiala dispare, păr ondulat (nu relativ, ci calumea), bucle definite și păr hidratat. Vârfuri despicate n-am depistat până acum, deci presupun că funcționează și în direcția aia. Acum mi-am luat de la Gliss, că doar ăsta l-am găsit în momente disperate și sunt curioasă ce poate face.
Nu,de varfurile odata despicate nu scapi decat daca le tunzi.Cu diferite tratamente poti imbunatati aspectul parului(fie el si despicat)si sa previi despicarea lui, nu sa rezolvi complet problema.Pentru a preveni despicarea firului de par si pentru a-i imbunatati aspectul, aplica pe toata lungimea parului ulei de masline(de preferat)sau de ricin si lasa-l sa actioneze minimum 1 ora,dupa care spala-te pe cap cu sampon, de doua ori(pentru a indeparta uleiul ramas)si clateste bine.Fa lucrul acesta o data sau de doua ori pe saptamana pana la obtinerea rezultatelor dorite, dupa care fa tratamentul de doua ori pe luna.Numai bine.
Samponul Pantene. L-am incercat de vreo cateva ori si a mers la varfuri de-astea complicate. Funda te rog?
katherine09 întreabă: