| DιιιάLøvєs1Dツ a întrebat:

Exista vreo metoda Naturala pentru a-ti inchide parul la culoare? Pt ca stiu ca daca te speli cu ceai de musetel, tii se face mai deschis. Help, pls puppy dog eyes. Dau funda`! kiss

Răspuns Câştigător
| xname23 a răspuns:

Frunze de nuc! le pui la fiert si te speli cu apa aceea. cu cat pui frunze mai multe cu atat iese mai inchis.

10 răspunsuri:
| DenysaLove a răspuns:

Eu am incercat cu frunze de nuc --> rezultatul : aveam reflexe de par verde in cap.Am incercat si cu zatu de la cafea--> rezultat: aveam numai zat in cap pana la a 2 spalare.Am incercat cu nuantator--> cel mai bun rezultathappy. Incearca cu nuantatorulhappy

| Doloresidk a răspuns:

Eu stiu ca daca te speli cu ceai de frunze de nuc, parul devine mai roscat...adica putin mai inchis, dar asta dupa cateva spalari big grin

| AlissaDăăă a răspuns:

Sa nu te faci cu frunze de nuc in nici un caz!
Sora unei prietene a incercat sa isi faca suvite cu el si i-au iesit rosii, ea fiind si satena straight face.

| Teresa a răspuns:

Cu frunze de nuc mai exact in apa clocotita pui frunze de nuc le lasi ceva timp pana se inchide apa si daca te speli cu apa cu frunze de nuc ti se inchide nuanta parului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceai de frunze de nuc

| AnkuEmil a răspuns:

Cu nuantator. aha...depinde de nuantator poate trece dupa o spalare sau dupa 10 spalari depinde ce nuantator folosestihee hee

| IZABELLA_5617 a răspuns:

Pai sa fierbi frunze de nuc si dupa ce se racesc te speli cu ele pe cap.sunt bune iti inchide parul
. Acum daca il ai saten inchis nu te astepta sa ti se faca negrubig grin

| adryana_2327 a răspuns:

Pai cu frunze de nuc. fundha?

| anna_9924 a răspuns:

Frunzele de nuc inchid culoarea parului

| anna_9924 a răspuns:

Ceaiul din frunze de nuc inchide culoarea parului.