| Sonia822 a întrebat:

Exista vreo societate in Ro unde se pot face ochelari de vedere pe comanda?

16 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Nu există, toți și-au luat ochelari din Mall.

| johnnny123 a răspuns:

Întrebarea asta este pe bune?
Este plină țara de magazine de optică unde-ți poți face ochelari pe comandă.
Este ca și cum ai întreba "Există vreun magazin de haine în România?"

| Sonia822 explică (pentru johnnny123):

Depinde cum interpretezi. Daca observi ca interpretarea e pentru tampiti, atunci interpretarea nu e corecta si trebuie sa te gandesti la varianta doi. Vreau o rama pe comanda, am rama si vreau una la fel, alta culoare.

| johnnny123 a răspuns (pentru Sonia822):

Ai întrebat "pot face ochelari de vedere pe comanda?"

Din câte știu eu, ochelarii sunt formați din lentile și ramă, iar în 99.99% din cazuri pe comandă se fac lentilele, nu rama.

Așadar, întrebarea ta nu a fost deloc atât de clară cum îți place ție să crezi. Poate a fost clară în mintea ta pentru că știai ce vrei, dar nu și pentru restul oamenilor.

| Sonia822 explică (pentru johnnny123):

Sunt mii de firme cu acest domeniu de activitate, iar unele au un buget considerabil pentru publicitate TV, deci sunt foarte vizibile, de ce cezi ca as formula o astfel de intrebare puerila? Pana la urma, poti sa-mi dai un raspuns, acum, ca am explicat si ai inteles mai bine ceea ce caut? happy

| Brizbriz a răspuns:

Optiblu, consultul e gratuit, dar (evident) trebuie mers fizic in magazin
apoi iti dau o plaja mare, mare, MARE de optiuni, de la 3-4sute lei, pana la 2-3mii de lei (cu, chestii ca lentile tratate sa nu se zgarie orice ar fi, filtru de lumina albastra, lentile progresive, adica ai o singura lentila care e buna si la apropiere si la departare, etc.)

| Yuoia a răspuns:

Pentru ochelari de vedere e nevoie de masuratori. Nu comanzi ochelarii ca un serviciu de masa.

| Sonia822 explică (pentru Yuoia):

Intrebarea e clara si la obiect. Vreau o rama pe comanda, am rama si vreau inca una identica.

| Yuoia a răspuns (pentru Sonia822):

Ochelari nu inseamna doar rama. Asa ca nu e clara, nu e la obiect.

Ai un raspuns? Sau pierd timp si energie si cu tine.

Evident ca or sa-mi puna si lentile. Doar nu merg pe strada fara lentile. Scrie clar, unde se pot face pe comanda, nu unde (sa), de unde, cum comand

| Yuoia a răspuns (pentru Sonia822):

Timp si energie pierdem noi, din moment ce tu nu spui, nu stii ce vrei.
Iar pentru lentile, e nevoie de masuratorile unui optician. Cum sa le comanzi tu de pe net sau de aiurea?

| goguPatent a răspuns:

Pai cam orice magazin de optica face ochelarii la comanda dupa reteta de la oftalmolog

| Hoteteu_Nicolae_1985 a răspuns:

Exista ochelari de vedere ce pot fi cumparati online, dar trebuie sa stii dinainte masuratorile exacte www.optilen.ro/ochelari-de-vedere.html

| Tomso a răspuns:

Impexcom Suceava Srl

| Sonia822 explică (pentru Tomso):

Nu apare cu site pe net, si nu exista vreo urma a existentei ei. Ai un nr de inreg la oficiul comertului sau vreun cui?