| less92 a întrebat:

Exista vreun produs pentru cresterea parului? M-am tuns putin prea scurt, mai ales pe laterale si se vede cam urat.Fix acum mi-a trasnit sa ma tund altfel, i s-a mai intamplat cuiva asa ceva? Daca nu incepea facultatea saptamana viitoare, nu ma oboseam laughing.

3 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Exista multe produse, dacă cauți pe net sunt o grămadă. Și eu m-am tuns în primăvară scurt că am vrut o schimbare, iar apoi m-am saturat repede :))pentru că eram obișnuit cu parul lung sus(15cm), eu mi-am dat cu o chestie de la Gerovital, era la sticlă cu pulverizator https://www.farmec.ro/produse/par/ser-anticadere-551.html. Eu îmi dădeam de doua ori pe zi cu el, dimineața și seara, pur și simplu pulverizezi pe păr și masezi să ajungă la rădăcina, sau pur și simplu pulverizezi pe palma și masezi părul. Se găsește și în supermarketuri la produsele de înfrumusețare sau ceva de genul sau la farmaciile mai mari gen Catena, Punkt, Sensiblu.

Răspuns utilizator avertizat
| ValeCata a răspuns:

Am auzit ca produsele de la hair jazz ar fi bune, acum nu stiu ce sa-ti spun parerile sunt impartie. Eu n-am incercat pentru ca n-am avut nevoie, dar totusi poti sa incerci sa vezi.