anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista vreun sampon care iti pastreaza coafura de dupa baie?

Răspuns Câştigător
| Ekcstsy a răspuns:

Pff vezi daca nu dai toate explicatiile care trebuie? Aici cu efectele sampoanelor nu te pot ajuta. Prietena mea foloseste Dove repair and protect si are volum destul de bine definit.

8 răspunsuri:
| Ekcstsy a răspuns:

NU. nu e vorba de sampon e vorba ca iti uzi parul care e dat cu fixativ sau ceva anume ca sa stea in forma respectiva si la contactul cu apa se duce.

| anonim_4396 explică (pentru Ekcstsy):

Pai,eu dupa ce mi fac baie imi sta parul bine de tot, dar nu prea dureaza, si daca dau cu fixativ se strica

| Ekcstsy a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu ai intrebat daca exista vreun sampon care iti pastreaza coafura de dupa baie. Samponul il folosesti inainte de baie nu dupa baie. Adica sa ti-l fixeze zici tu? Ca nu inteleg intrebarea si nici explicatia. Oricum nu prea cred ca ai sanse sa existe asa ceva. Doar miere de albine tongue

Adica dupa ce l usuc cu prosopul sa stea in sus

Nu prea ai posibilitate sincer. Sa inteleg ca ai parul scurt? Dupa o lunga perioada in care il porti asa sa zicem 6-7 luni sau mai mult exista posibilitatea sa ramana asa deoarece se chimba directia firului de par din radacina daca il tii mereu in sus. Dar ca si sampon sa folosesti sa aiba acest efect, nu exista.

Nu e scurt, e mediu, eu ziceam sa folosesc un sampon, ceva pentru volum...

Mersi happy

Pff vezi daca nu dai toate explicatiile care trebuie? Aici cu efectele sampoanelor nu te pot ajuta. Prietena mea foloseste Dove repair and protect si are volum destul de bine definit.

| morjanmihail a răspuns:

Daca ar exista ai sti si tu.