| dkidda a întrebat:

Exsita spuma speciala pentru ca sa imi fac parul cret sau pot folosi orice spuma de par? (funda celui mai bun raspuns)

Răspuns Câştigător
| Fllorentina a răspuns:

Normal ca exista spuma pentru par cret si spuma pentru par normal... Pe spuma pentru par cret arata fata cu parul cret iar pe cealalta nu arata nimic. EU mi-am luat din spaniawinking si cand mi s-a terminat a trebuit sa imi iau din Romania! dar ca sa vezi majoritatea vanzatorelor au zambit usor si mau intrebat : Exista si pentru par cret? Pana la urma am gasit dar la magazine" mai vazute" care au contact si cu strainatatea. Incearca la Mall sau la magazine cu produse de par happy cam atat! iti spun asta din experientza mea.

Daca ai de gand sa iti iei spuma normala, incearca sa nu apliki multa pentru ca se va vedea parul ca uns...

:* Bafta:*

5 răspunsuri:
| roxyana03 a răspuns:

Buna, Potii folosii orice spum de par, nu conteaza ce fel de spuma este, sa fie de par. si eu folosesc foarte multa spuma, si nu iau nu`mia un ffel,, iau mai multe, de diferite felurii, decii nu`ti face griji, nu conteaxza ce spuma este:*...bafta

| InspectorulTPU a răspuns:

Salut!
Toate spumele de par sunt la fel.
Chiar daca unele au tot felul de porcari in ele.
Pe scurt : Poti folosi orice spuma de par.
Dar parerea mea sincera ar fi sa nu folosesti o sa iti strici o frumeste de par cu toate prostile astea.
Si daca se poate funda big grin?

O zi buna!

| n1445 a răspuns:

Buna.eu zic ca nu! nu exista spuma speciala, eu cand imi incretesc parul folosesc spuma normala nu conteaza de care... funda smugbig grin

| NoInteres a răspuns:

Orice spuma happy

| php a răspuns:

Orice spuma este buna:* dar nu de aia ieftina ca nu e chiar asa buna...eu folosesc spuna de la garnier si sunt foarte multumita:* ( un raspuns mai bun de atat nu existasmug laughing )