| Lorena_3032 a întrebat:

Extensile cu gel pentru unghii afecteaza unghiile? O prietena mi-a spus ca nu le lasa sa respire. Asa e?

Răspuns Câştigător
| Byonce99 a răspuns:

Da e adevarat caci si mie mi-o ingalbenit unghiile asta se intampla daca nu le lasii sa respira caci si omul cand sta 5 min fara aer odata este galben.Asa ca nu mai folosii eu acum trebuie sa ma dau tot timpul cu lac pentru ca m-am dat cu extensii d unghii si mi-a ingalbenit unghiile.
Bafta!

5 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Le strica e ca si cum ai avea unghie falsa cu gel (tips)

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Nu, categoric ca nu asta este cauza doar ca ele se strica din cauza pilitului pentru reconstruire si indepartarea gelului. funda?

| lightblueC a răspuns:

Cam asa e. In timp se imgalbenesc. si e greu sa te descurci mereu cu ele. Eu am o prietena care a avut asa ceva si a renuntat la ele pentru ca nu le mai putea suporta.

| Sonia a răspuns:

Eu acum am extenstii cu gel si sunt foarte multumita.Depinde de unghia ta, poate sa ti le distruga sau poate sa le protejeze pana cres.Din pacate la mine -arata groaznicstraight facesad[eu am avut nevoie urgenta], dar la o prietena chiar au ajutat-o si i-au crescut fara nici o grija.

| anonima17ano a răspuns:

Le afecteaza, se despica, se ingalbenesc. eu as zice sa incerci sa le eviti, sau o mica exceptie poti face, daca porti o luna, nu dar daca devi " dependenta" atunci da