Da e adevarat caci si mie mi-o ingalbenit unghiile asta se intampla daca nu le lasii sa respira caci si omul cand sta 5 min fara aer odata este galben.Asa ca nu mai folosii eu acum trebuie sa ma dau tot timpul cu lac pentru ca m-am dat cu extensii d unghii si mi-a ingalbenit unghiile.
Bafta!
Nu, categoric ca nu asta este cauza doar ca ele se strica din cauza pilitului pentru reconstruire si indepartarea gelului. funda?
Cam asa e. In timp se imgalbenesc. si e greu sa te descurci mereu cu ele. Eu am o prietena care a avut asa ceva si a renuntat la ele pentru ca nu le mai putea suporta.
Eu acum am extenstii cu gel si sunt foarte multumita.Depinde de unghia ta, poate sa ti le distruga sau poate sa le protejeze pana cres.Din pacate la mine -arata groaznic[eu am avut nevoie urgenta], dar la o prietena chiar au ajutat-o si i-au crescut fara nici o grija.
Le afecteaza, se despica, se ingalbenesc. eu as zice sa incerci sa le eviti, sau o mica exceptie poti face, daca porti o luna, nu dar daca devi " dependenta" atunci da
marmotavorbareatza întreabă:
violetaaaa11 întreabă:
Căpșunica171 întreabă: