anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fac baie pe cap o data la 3 zile si parul meu se rareste din ce in ce mai mult.Inainte il aveam mult mai des. Ce pot sa fac-l regenerez. nu stiu. sa fie iar des? sad

Răspuns Câştigător
| Luy a răspuns:

Iti recomand cu incredere http://www.naturaplant.ro/......rovital.Am o ruda care nu e genul sa dea banii pe creme, lotiuni sau pe tot felul de nebunii care se gasesc in comert si nici nu foloseste dar lotiunea asta o foloseste si are un par des, firul gros si nu-i mai cade parul.Ai putea sa o incerci.Se gaseste si la Plafar.O zi buna!

4 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @Cristina! Uleiul de ricin ajută la creșterea părului și stopează căderea lui. Se poate aplica simplu, o dată pe săptămână, cu minim 4 ore înainte de a-ți spăla părul. După 5-6 săptămâni vei observa rezultatele. Nu-l folosi mai des decât o dată pe săptămână, este foarte important, pentru că ce-i prea mult strică. Un alt factor important este alimentația, care trebuie să fie echilibrată, cât mai bogată în fructe și legume consumate în stare proaspătă.
O zi cu zâmbet să ai!

| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna. Cumpara ulei de ricin de la farmacii. Se regenereaza, firul devine mai puternic si il vei avea din nou des.:*
Pa, pa.

| cherrybomb a răspuns:

Du-te la farmacie si ia-ti sampon regenrator

| PlanetaMinunilor a răspuns:

Ar trebui sa mergi la medic sa veizi ce iti recomanda... Poate stie el din ce cauza si poate iti poate recomanda ceva sampon sau ceva uleiuri pentru par.