| Ando1dul a întrebat:

Fac dus zi de zi si ma spal pe cap la fel de des... dar mama se ia de mine mereu si imi spune sa nu ma mai spal duminica pe cap (cica ar fi pacat). e sau nu adevarat?

Răspuns Câştigător
| NANANAHehh a răspuns:

Din punct de vedere religios e pacat da na
acum nu te speli de vineri ca sa fii curat la scoala luni nu?
eu ma spal duminica funde/funda?

8 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Este pacat atunci cand faci o munca fizica: curatenie, gatesti, speli etc, dar cand e vorba de igiena nu mai este pacat. Nu mai traim in timp ca sa respectam regulile din biblie si in trecut nu era ceea ce este acum.
Atunci cand sunt sarbatori mari, dusul/baia il las spre seara.

| unknownn a răspuns:

Mai usor cu exageratul asta ca prea mult strica, fa si tu mai rar(odata la 2-3 zile), mai ales ca-i iarna, la -20 grade tu faci dus in fiecare zistraight face

| FantasyAngel a răspuns:

Este o aiureala. Doar traditii.

| Aliiinutzatha a răspuns:

Nu este adevarat mei mama ma imi spune sa fac duminica baie...nu este nimic doar sa nu cosi, muncesti sau sa speli haine dar nu e valabil pentru cor sa nu fie spalatlaughing Stai linistit nu e nimic rau in asta:*:*:X:X

| Bianca_6401 a răspuns:

Si eu ma spal duminica. nu-i bai. Daca te ingrijesti in zi de sarbatoare e un lucru frumos. sa lucrezi e pacat. spune-i mamei tale ca e pacat sa spele vasele duminica laughing poate intelege. big grin

| Piisiiiii a răspuns:

Pacat este dar acum majoritatea lumii nu mai respecta asta si se spala. Eu spun sa faci cum crezi. Opoti asculta si pe mama ta.

| JoyeWhitebear a răspuns:

Depinde de religie...la crestini se obisnuieste a nu se face munca fizica cum ar fi sapatul, cusutul, vopsitul acoperisului etc. pe ideea ca si Dumnezeu s-a odihnit in a 7-a zi, totusi cred ca spalatul pe cap nu are aface cu nimic, pentru multi sa faci o baie e considerat metoda de relaxare...in plus nu am vazut in cele 10 porunci "sa nu te speli pe cap duminica", deci cred ca esti in regula.

| ionela83 a răspuns:

Cu aceeasi problema m-am confruntat si eu ma splam foarte des pe cap avand parul lung vroiam sa fie mereu curat si de asemenea chiar daca facem baie pe cap sambata ma mai spalm si dumink sa arate parul bine la scoala...iar dupa cativa ani acum fiind un pic mai mare ma confrunt cu niste dureri foarte mari de cap in special dupa ce ma spal am fost la multi medici nu am nici o problema dar capul tot ma doare.asa ca atentie cu spalatul des la cap iar daca te speli dumink seara eu stiu ca dupa ce apune soarele putem considera ca am trecut in urmatoarea zi asa ca daca te speli dumink seara a trecut sarbatoarea