Acu după logica ta o iei pe cea mai urâtă femeie din lume, îi faci dreaduri și gata devine frumoasă... Frumusețea ține de mai mult decât ce ai în cap (Exterior)
Recunosc, a trebuit sa caut pe Google sa vad ce-s alea dreaduri. Sincer, mie acele codite mi se par absolut dezgustatoare.
Eu zic sa iti alegi propriul stil in care vrei sa iti faci parul, fara sa fi influentata de alte persoane, fiindca e clar dupa numele tau de unde ti-a venit ideea cu dreadurile, dreadurile sunt purtate de femeile de culoare mai mult iar personal nu-mi place asa ceva, trebuie sa ai parul foarte des fiindca daca nu ai par suficient, o sa para ca ai 2-3 fire de par in cap si o sa arati ca si cum ai fi chelioasa, si asa dreadurile arata parca iti mareste fruntea pana la ceafa, la un barbat e alta treaba, dar la femeie nu e prea atragator, cel putin dupa parerea mea, eu zic ca mai bine iti alegi ce stil crezi ca ti se potriveste tie cel mai bine.
Da! Fiecare e frumos in felul sau. Frumos nu inseamna numai in exterior. Poti vedea o fata destul de frumoasa doar ca in interior destul de urata si invers. Fiecare isi alege propriul stil. Toti oamenii sunt frumosi, mai putin unele javre de oameni.
Toate femeile sunt frumoase in stilul lor. Mie sincer nu mi se par asa atractive dreadurile. Incearca sa iti faci altceva la par, daca tot simti nevoia de o schimbare. Poti sa iti faci varfurile move natural( cu violet de gentaiana) sau roze sau verzi-albastre, tot natural.
Acum depinde si de varsta pe care o ai! Bafta
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: