| Goddessss a întrebat:

Fete sau băieți, nu contează.
Ce sfaturi aveți pentru a deveni si mai frumoasa si sa fiu mai fericita?
Ce rutina zilnica aveti? Ce secrete folositi? Ce măști? Ce produse? Cum le folositi când? In ce moduri? Chestii de genul.
Mulțumesc!
vreau ca anul asta sa profit la maxim si sa devin o mai buna varianta a mea atât fizic cât si moral.

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Sincer, nu poti deveni mai frumos/frumoasa daca natura nu ti-a oferit asta, indiferent de cate operatii estetice iti faci, cata grija ai de tine, asta e adevarul. Maxim poti retusa cate ceva avand grija de kg tale, sa te aranjezi, sa ai o vestimentatie care sa ti se potriveasca. Cu alte cuvinte fa sport, zambeste mai des, streseaza-te mai putin, ai mai multa incredere in tine, axeaza-te pe pasiunile tale si vei deveni un om mai frumos atunci cand faci ce iti place si gandesti in consecinta + ingrijire corporala cu anumite produse pentru a fi fresh.

Eu nu am cine stie ce rutina, nu am nevoie in sensul ca am mostenit de la ai mei un ten tanar, deci de creme anti-rid nu am nevoie, pe par cheltui maxim bani pe sampon si frizer, combinatia asta imi face parul sa arate bine fara vreun alt efort, aici am noroc trebuie sa recunosc, ma mai dau ocazional cu o crema de hidratare pe fata atunci cand simt ca e uscat tenul si ma jeneaza, ma mai barbieresc atunci cand vreau sa-mi respire fata si cam asta e rutina, mare nevoie nu am, mai fac sport ocazional ca n-am chef mereu si probleme cu kg nu am, n-am avut niciodata.

32 răspunsuri:
| oanaro a răspuns (pentru RAY):

Mai adauga un "i", ca sa aiba un sens raspunsul tau... zic.

| Goete a răspuns:

Ca sa devii fericit(a) u fosesti o rutina zilnica pentru a muri de plictieala.
Fiecare zi o faci diferitawinking