| blueeyedgirl a întrebat:

Fetele:* care aveti balsam de buze NIVEEA unul din astea
http://www.envy.ro/......A-Lip-Care pe care mi-l recomandati? in afara de velvet rose ca il am;;) astept multe rasp >:D< de obicei am buzele uscate :(

Răspuns Câştigător
| greenish a răspuns:

Nivea strawberry kiss.eu il am si e foarte bun.si eu am buzele crapate uneori si ma dau cu balsamul asta :*

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nivea Repair&protection (cel cu, capac verde) este cel mai bun pentru buzele uscate. Adica, pe mine ma ajuta multwinking

| ZuZuAleX a răspuns:

Da velvet rose cum e?big grin

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Lip Nivea Sun și Lip Nivea Effect Q10 Plus și Lip Nivea Repair & Protection alternând între ele.
Să nu uiți să te hidratezi cu lichide cel puțin 1, 5 l/zi.
Pa, pa.

| Noname_6326 a răspuns:

Lip Nivea Essential; Lip Nivea Hydrocare; Lip Nivea Repair & Protection; astea sunt pentru buze uscate dar iti recomand si Lip Nivea Caregloss & Shine Pink iti da si culoare, iar Lip Nivea Caregloss & Shine si Lip Nivea Effect Q10 Plus efect de luciu de buze, insa toate celelalte hidrateaza si sunt balsamuri de buze simple.happy sper ca ti-am fost de ajutor

| anonimaa a răspuns:

Cele mai bune sunt cele de la NIVEA gen cel rosu, roz dar mie cel mai mult imi place cel transparent/alb dar cel mai simplu te poti duce in farmacii si poti cere lip-glossuri pentru buze si cu maxim 30 lei vei gasi cea ce cauti de cea mai buna calitate
foloseste lip-glossul seara inainte de culcare ca dimineata sa ai niste buze moi si proaspate

| Kidd a răspuns:

Strawberry Kiss, Nivea Essentiallove struck The best! Ti le recomand pentru. ca eu le am si nu am NEVER buzele uscate.

Fundita?puppy dog eyes

| blueeyedgirl explică:

Pentru zuzualextongue velvet rose e foarte bun miroase a trandafir e discret, catifelat, iti face buzele imi usoare si foarte fine nu le incarca si e roz natural ( abia de s evedebatting eyelashes ) :*

| iuli a răspuns:

Depinde pentru ce vrei. Pearl&Shine iti face buzele super stralucitoare. E dragut, dar poate putin exagerat pentru. scoala. Reapir& Protection e super hidratant, dar e incolor. Passion Fruit e f. f. f. rosu, e mai degraba ruj. Nu iti recomand.

| Lorelai a răspuns:

Si eu folosec velvet rose si strawberry kiss. Iti recomand si passion fruit. Mie imi plac cele putin mai colorate, nu transparente.

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Lip Nivea Pearl & Shine e f bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nivea de cirese

| szantoiulia a răspuns:

Eu am toate balsamele de buze de la nivea si totusi stiu care sa til recomand.pt buze uscate sunt cele din gama pure and naturale, lip butterele si cel esential