Nivea strawberry kiss.eu il am si e foarte bun.si eu am buzele crapate uneori si ma dau cu balsamul asta :*
Bună.
Lip Nivea Sun și Lip Nivea Effect Q10 Plus și Lip Nivea Repair & Protection alternând între ele.
Să nu uiți să te hidratezi cu lichide cel puțin 1, 5 l/zi.
Pa, pa.
Lip Nivea Essential; Lip Nivea Hydrocare; Lip Nivea Repair & Protection; astea sunt pentru buze uscate dar iti recomand si Lip Nivea Caregloss & Shine Pink iti da si culoare, iar Lip Nivea Caregloss & Shine si Lip Nivea Effect Q10 Plus efect de luciu de buze, insa toate celelalte hidrateaza si sunt balsamuri de buze simple. sper ca ti-am fost de ajutor
Cele mai bune sunt cele de la NIVEA gen cel rosu, roz dar mie cel mai mult imi place cel transparent/alb dar cel mai simplu te poti duce in farmacii si poti cere lip-glossuri pentru buze si cu maxim 30 lei vei gasi cea ce cauti de cea mai buna calitate
foloseste lip-glossul seara inainte de culcare ca dimineata sa ai niste buze moi si proaspate
Strawberry Kiss, Nivea Essential The best! Ti le recomand pentru. ca eu le am si nu am NEVER buzele uscate.
Fundita?
Pentru zuzualex velvet rose e foarte bun miroase a trandafir e discret, catifelat, iti face buzele imi usoare si foarte fine nu le incarca si e roz natural ( abia de s evede ) :*
Depinde pentru ce vrei. Pearl&Shine iti face buzele super stralucitoare. E dragut, dar poate putin exagerat pentru. scoala. Reapir& Protection e super hidratant, dar e incolor. Passion Fruit e f. f. f. rosu, e mai degraba ruj. Nu iti recomand.
Si eu folosec velvet rose si strawberry kiss. Iti recomand si passion fruit. Mie imi plac cele putin mai colorate, nu transparente.
Eu am toate balsamele de buze de la nivea si totusi stiu care sa til recomand.pt buze uscate sunt cele din gama pure and naturale, lip butterele si cel esential
anonim_4396 întreabă: