| Maduliciu a întrebat:

Fetele care vi se pare cea mai ok vopsea de par? din toate punctele de vedere, argumentati, pup

Răspuns Câştigător
| tina20 a răspuns:

Daca vrei un par sanatos, sfatul meu este sa alegi o vopsea fara amoniac, care rezista destul de mult. Poti alege colorarea fara amoniac Casting Crème Gloss de la L` Oreal sau Garnier Color&Shine. Le-am incercat pe amandoua si st multumita de rezultat

10 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Garnier cu ulei de masline! Rezista pe par mult timp si masca de ulei de masline iti face parul lucios si matasos.

| Petronela a răspuns:

Garnier Color&Shine e cea mai buna voptea de par

| adriangabor92 a răspuns:

Wellaton

| adellinas a răspuns:

Loreal casting cea mai buna, la mine a rezistat 6 luni pe par si il face matasos si stralucitor

| Klara a răspuns:

Londa color, desi am facut prostia sa ma vopsesc cu Wellaton si mi-a iesit oribil. M-am vopsit de mai multe ori cu Londa, e singura vopsea care nu-mi ataca parul (parul meu e f. f. f sensibil)

| Shinen a răspuns:

Pai cea mai tare vopsea de par este ca sa iti faci un breton rox si sa ai parul brunet sau blond.

| BiaJ a răspuns:

Iti dau un sfat:Nu te vopsi! Este mult mai frumos natural crede-ma>big grin

| babykeykey a răspuns:

Garnier Color&Shine...eu am folosit-o si e foarte buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Londa...am folosito si nu strica parul
cum crezi si tu...succes:*

| Tufuu24 a răspuns:

Londa color. Eu nu ma vopsesc dar mama mea da si pot spune ca tine foarte mult si e foarte tare :X. De ce nu te nuantezi. Adica ar fi mai simplu happy. Sper ca ti-am fost de ajutor. Pupkiss