| FataAmintirilor a întrebat:

Fetele cocheteleeeeehappy! sa va zic de sprancene..adik sa va intreblaughing. stiti voi sprancenele nu le putem lasa doar pensate (eu una nu..pt ca sunt miki si mie imi place sa fie alungite ..lungi) si asa ca trebuie sa le "vopsim" adica sa dam cu ceva..creion sau? voi ce folositi.:*?

3 răspunsuri:
| Valenttina a răspuns:

Buna! In general trebuie sa ai mare grija cu sprancenele deoarece ele iti contureaza intreaga fata.Incearca sa nu le impopotonezi sa arati ca un brad de craciun,sau sa le machezi usor,strident sa nu iasa foarte tare in evidenta; asemanarea =bufnita. Cel mai recomandat ar fi un creion sa ti le accentuezi si atat. Sa iti fie dragute, pensate si frumoase.O fata nu are nevoie de mai mult in partea superioara, la sprancene. Daca vrei ca fata ta sa atraga atentia, fa-ti un machiaj de zi la ochi, ar arata mult mai natural. Bafta kiss

| Dollicious a răspuns:

Si eu am aceeasi problema ca tine laughing Le am cam scurte si as vrea sa fie mai lungi, asa ca mi le fac cu creionul, insa incerc sa nu exagerez sau sa mi le fac prea groase si sa arat ca un barbat, cum am vazut la niste fete.

| FaraSareDoi a răspuns:

Adică* mici*
Bună!happy Problema mea este că le am destul de rare. Eu le dau cu creionul. Funcţionează destul de bine. Important este să nu aplici foarte mult pentru că vor părea prea masculine sau...prea de clovn.laughing
Urmăreşte tutoriale pe internet legate de acest subiect. Sigur vei invăţa multe lucruri interesante.