Eu trec clasa a 10a si o sa ma imbrac in uniforma. De fapt o sa imi iau doar fusta de la uniforma(fusta e cu talie inalta, cu pliuri jos si e albastra), o pereche de dresuri gri, o pereche de bocanci scurti, cu siret si cu toc de aproximativ 5 cm. Si o sa-mi iau ori un tricou cu maneca scurta, gri(pe care scrie wild and free+ ca are imprimat steagul uk) ori o bluza cu maneca lunga, alba(e cu mickey mouse si cu steagul uk).
+o geanta mare, bej, cu tinte.
+un sacou albastru/un sacou negru - conteaza ce vreau sa-mi iau inainte sa plec.
Hei. Eu anul asta sunt boboaca si am sa ma imbrac asa. In partea de jos imi voi lua niste pantofi albastrii cu toc si blugi culoarea mustarului.
Iar sus voi opta pentru o camasa alba cu maneca scurta bagata in pantaloni peste o camasa culoarea blugilor cu maneca lunga inodata in talie si un papion albastru nuanta pantofilor. La toate astea voi adauga o geanta mica care sa se asorteze cu blugii
BunaEu am trecut in clasa a9a si ma voi imbraca cu niste blugi albastri, un tricou sau maieu, o camasa maro sau in carouri(depinde de vreme)si cu niste balerini sau tenesi(tot de vreme depinde)
Numai bine si mult succes in noul an scolar.
EU trec pe a 8 si imi iau niste pantaloni crem, balerini sau tenesi, un tricou negru si sacou cu
maneci inflorate.
Trec pe a8a si ma imbrac cu o pereche de blugi albastri, un maieu roz, un bolerou negru, si cizme de vara negre, geanta neagra.
De ce ar conta? Atata timp cat nu mergem dezbracati totul e bine . Ei bine eu trec intr-a 10a si o sa port o pereche de blugi albastri cred( nu i-am analizat chiar daca i-am cumparat saptamana trecuta) un tricou negru ( caracterstic stilului meu) si un hanorac crem. La cum e vremea afara sper sa nu fie nevoie si de o umbrela.
Trec intr a 8a si o sa imi iau niste blugi stramti, un tricou si cu un sacou cu balerinii si o umbrela impreuna cu o gentuta mica.
Buna! am trecut cls a 6-a, o sa ma imbrac cu niste blugi albastrii deschisi stramti, cun un ticou alb si o camasa in carouri cu roz si gri care are maneca scurta si o sa o las desfacuta, in piciore o sa iau niste sandale sau niste tenesi, e destul de simplu, deci perfect pentru scoala
DaciaRomania întreabă: