anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetele: daca ati primi cadou aceste cizme,le-ati purta,si daca da, cu ce le-ati asorta?
http://us.longtallsally.com/medias/sys_tall/845315840635 1280.jpg

5 răspunsuri:
| xxDudaxx a răspuns:

Da le-as purta, le poti asorta cu o pereche de blugi stil pana sau pantaloni negrii, merg chiar si la o fusta de lugime medie.In general culoarea negra merge aproape la orice. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| crisS a răspuns:

O da sunt foarte frumoase.Si eu le-as asorta cu o pereche de blugi mai inchisi si cu o camasuta ( poate maro in carouri).La fusta nu le-as prea purta mai degraba la pantaloni de blugi scurti.

| Ramonaaaa a răspuns:

Nu le.aş purta, mi se par groaznice.Cu toate astea, ar merge asortate cu jeanşi albaştrii, strâmţi(nu evazaţi sau cu tur) şi o bluză/tricou/maieu cât mai simplu şi de o culoare neutră pentru că cizmele sunt prea încărcate.
Oricum, cizmele sunt pretenţioase şi destul de încărcate.

| Mariinaa a răspuns:

Am sa fiu sincera! Eu una, nu le-as purta, dar nu sunt urate! Acele cizme imi inspira. iarna, nu stiu de ce, suna aiurea, un palton de dimensiuni medii, o pereche de pantaloni inchisi la culoare, o esarfa frumoasa pentru a oferi o pata de culoare tinutei si cam da, asta e viziunea mea, altfel..cizmele alea ar veni. urat. Succes.