| GeogG23 a întrebat:

Fetele de pe TPU: ce creme folositi pentru corp/fata? Ma intereseaza mai mult cele de zi/noapte sau un skincare.

6 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Guban.

| Furnicuta000 a răspuns:

Industria beauty vrea sa faca bani, de asta vezi promovandu-se rutine de ingrijire cu 20 produse dar in realitate nu ai nevoie de atatea. Dimineata sunt suficiente un gel de curatare, o crema hidratanta si un spf iar seara o apa micelara (pentru a indeparta spf ul si machiajul), un gel de curatare, o crema hidratanta si un exfoliant (un acid). Eu una nu detin decat gel de curatare, spf si crema hidratanta. De fapt folosesc o lotiune hidratanta (aia de la cerave la 1 litru care ma tine minim 6 luni) pentru ca am ten gras si lotiunea e mai usoara decat crema, nu blocheaza porii.
Tu poti sa incerci mai multe produse sa vezi care ti se potrivesc

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pt corp: cateva picaturi de ulei de masline pe pielea umeda.
Pt fata: numai produse romanesti. Equilibrium si AslaVital de la Farmec.

| Giulia911 a răspuns:

The ordinary pentru hidratare

| Amnasnsbbbsjs a răspuns:

The ordonary pentru fata e cel mai bun și nu e scump dacă vrei ceva bun nu ai cum sa dai greși or pentru corp nu stiu daca vrei ceva mai ieftin poți folosi și cremă de la Balea de corp cu vanilie și nu știu ce dacă vrei ceva mai scump o poți folosi pe cea de la Victoria s secret

| GeogG23 explică (pentru Amnasnsbbbsjs):

Sunt pe la inceput cu ele, asa ca am laut ceva de la balea. Dupa o utilizare mi-am simtit altfel tenul. Multumesc!