Daca ai comenzi de peste 200 de lei /campanie, ai reduceri substantiale +cadouri mai de valoare.Merita,ca ai termen de plata de 2 saptamani
Ai reduceri la produsele tale:d si discounturi + cadori la fiecare campanie. daca esti interesata sa devi reprezentant da-mi un mesaj pe privat
25% din vanzari.de exemplu daca dai comanda in valoare de un milion, tie iti iese 25lei. daca nu vrei bani iti comanzi ceva din catalog.
bye:*
Si eu sunt reprezentant, dar sunt multumita de ce iese, mai un produs, mai o reducere, mai un leu...
Nu prea ai, eu stiu ca eu $unt reprezentanta( in$a primejti cadouri daca $trangi pe$te milioane, cadouri de 20-30 roni, dar nu $unt complete $unt cam pe jumatate, adica eu am primit niste perle bronzante cam jumatate din toata cutia, uneori ti$e mai intamplac $a nu vina toate produ$ele, iar daca uh ai luat la promotie ceva
in luna a doua vine ce na venit in prima luna dar fara promotie, iar tu dai mai mult... e cam na$ol crede-ma... j nici nu prea $coti multi bani cel mult 30 lei pe luna. Ma bucur ca te-am ajutat :*:*
Mama a fost. dar nu avea clienti.trebuie sa fi cersethor ca sa te ocupi cu sarlataniile astea.ai si cadouri discounturi etc.eu spun ca daca vrei sa stii cum e roaga pe cineva sa fi cau un mic ajutor sa iti dea catalog si produse si tu sa le vinzi si vezi daca iti place.maima a vrut sa fie mai mult dupa mine ca alt fel nu era
Doar daca ai comenzi foarte mari poti sa zici ca ti ramane ceva bun.Si nu ai discount de 25% depinde de comanda.La inceput am avut si eu bafta dar acum multe fete sunt reprezentante si numai are cine sa ti faca comenzi asa mari...
Înscriem persoane serioase, dinamice, inteligente, care îsi doresc obtinerea unui venit într-un mod usor si placut.
puteti fi eleve, studente, salariate sau simple cliente care comandati in mod curent de peste 100 lei dintr-o brosura, colaborarea cu avon vã va aduce doar avantaje, fãrã sã vã cearã mult timp sau efort.
ai intrebari, doresti sa devii reprezentant?
lasa`mi un mesaj si te voi contacta eu!
pentru a incepe aceasta activitate, este necesar sa aduni de la persoanele apropiate (colege, vecine, prietene, rude, etc) o comanda intre 110 si 400 ron, folosindu-te de brosurile avon pe care le primesti de la mine in pachetul de inscriere. eu voi fi coordonatorul tau si te voi ajuta in tot ceea ce faci (inscriere, plasare comenzi, informatii, noutati, etc).
comenzile se livreaza la orice adresa din tara în 48 de ore, livrarea facându-se prin fan courier cu o taxa de transport de 7, 5 ron care nu se plateste curierului, ci se adauga la factura. persoanele din constanta pot alege modalitatea de livrare gratuita, dar in acest caz produsele comandate vor fi livrate in 6-7 zile de la plasarea comenzii.
reprezentantii beneficiază de discount pentru comenzile plasate, în felul următor:
- 15% pentru comenzile de peste 110 ron;
- 20% pentru comenzile de peste 260 ron;
- 25% pentru comenzile de peste 390 ron;
- 30% la comenzile de peste 550 ron, dupa minim 3 campanii de activitate.
responsabilitati / beneficii:
atributii:
-formarea unui cerc de clienti între persoanele cunoscute (colege, vecine, prietene);
-colectarea de comenzi de produse avon, pe baza brosurilor;
-distribuirea produselor clientilor personali;
-plata contravalorii produselor in 18 zile de la livrare.
persoanele interesate vor fi contactate în maxim 2 zile si vor primi gratuit, personal sau prin postã, pachetul de înscriere avon, continând brosuri si materiale explicative.
vei fi detinator de card ( unicul card parfumat de pe piata ) care iti va aduce numeroase beneficii atat la cumparaturile avon, cat si la alte cumparaturi si va functiona ca si o asigurare medicala;
-15-30% din valoarea comenzilor;
-livrarea produselor la domiciliu in 48 ore;
-puteti plasa comenzile online;
-produse cadou în fiecare lunã;
-participarea la concursuri si competitii;
-sansa de a promova rapid la conducerea unei echipe;
-aveti permanent sprijinul unui coordonator de vânzãri.
Înscriem persoane serioase, dinamice, inteligente, care îsi doresc obtinerea unui venit într-un mod usor si placut.
puteti fi eleve, studente, salariate sau simple cliente care comandati in mod curent de peste 100 lei dintr-o brosura, colaborarea cu avon vã va aduce doar avantaje, fãrã sã vã cearã mult timp sau efort.
ai intrebari, doresti sa devii reprezentant?
lasa`mi un mesaj si te voi contacta eu!
pentru a incepe aceasta activitate, este necesar sa aduni de la persoanele apropiate (colege, vecine, prietene, rude, etc) o comanda intre 110 si 400 ron, folosindu-te de brosurile avon pe care le primesti de la mine in pachetul de inscriere. eu voi fi coordonatorul tau si te voi ajuta in tot ceea ce faci (inscriere, plasare comenzi, informatii, noutati, etc).
comenzile se livreaza la orice adresa din tara în 48 de ore, livrarea facându-se prin fan courier cu o taxa de transport de 7, 5 ron care nu se plateste curierului, ci se adauga la factura. persoanele din constanta pot alege modalitatea de livrare gratuita, dar in acest caz produsele comandate vor fi livrate in 6-7 zile de la plasarea comenzii.
reprezentantii beneficiază de discount pentru comenzile plasate, în felul următor:
- 15% pentru comenzile de peste 110 ron;
- 20% pentru comenzile de peste 260 ron;
- 25% pentru comenzile de peste 390 ron;
- 30% la comenzile de peste 550 ron, dupa minim 3 campanii de activitate.
responsabilitati / beneficii:
atributii:
-formarea unui cerc de clienti între persoanele cunoscute (colege, vecine, prietene);
-colectarea de comenzi de produse avon, pe baza brosurilor;
-distribuirea produselor clientilor personali;
-plata contravalorii produselor in 18 zile de la livrare.
persoanele interesate vor fi contactate în maxim 2 zile si vor primi gratuit, personal sau prin postã, pachetul de înscriere avon, continând brosuri si materiale explicative.
vei fi detinator de card ( unicul card parfumat de pe piata ) care iti va aduce numeroase beneficii atat la cumparaturile avon, cat si la alte cumparaturi si va functiona ca si o asigurare medicala;
-15-30% din valoarea comenzilor;
-livrarea produselor la domiciliu in 48 ore;
-puteti plasa comenzile online;
-produse cadou în fiecare lunã;
-participarea la concursuri si competitii;
-sansa de a promova rapid la conducerea unei echipe;
-aveti permanent sprijinul unui coordonator de vânzãri.
mai multe detalii la id: oanaavon
Poate ar trebui sa citesti acest articol http://www.comandaproduseavon.com/blog/inscrie-te-ca-reprezentat-avon/ sa vezi ca unii fac bani;) succes
Daca ai comenzi de peste 55o lei da.(tie iti raman 15o lei ). Deci cred ca pe la o comada de 20mil poti sa zici ca ai un salariu. Politica : Cu cat vinzi mai mult cu atat castigi si tu mai mult, altfel doar nu vrei sa iti multumeasca pentru vanzare de 1 mil /3 sap.
Gasiti beneficiile reprezentantilor Avon pe www.reprezentant-avon.info!
Nu iti iese mare lucru, eu m-am lasat si am devenit reprezentanta la lady's..imi iese aprox 75 lei/luna. uite aici pentru mai multe detalii http://ladys.ro/a/GMEF4Kmj,c
O multime de avantaje pentru reprezentantii AVON: bani, premii si bonusuri lunar.
Inscrieri gratuite aici-> http://mad.ly/signups/115664/join
Emma întreabă: