| evelynne a întrebat:

Fetele, folositi comestice de la Yves Rocher?

Răspuns Câştigător
| GogosikaInfuriata a răspuns:

Eu dap :X folosesc fondurile de ten sunt super buneeeee (Fond de ten zero defecte, nu am defecte ale tenului dar imi place cum acopera zonele mai intunecate si uniformizeaza culoarea naturala a pielii, si Pudra Pulbere), am mai incercat gloss cu efect de marire a buzelor, parfumurile (comme une Evidence, Naturelle, So Elixir si cel nou editie de Sarbatori, Vanille Noire) nu prea dureaza mirosul parfumurilor fiindca sunt bio, dar miros super bine toate happy

Cremele si sampoanele sunt de asemenea foarte bune, le recomand cu caldura (sampon HAMAMMELIS si crema FRUITS DE NOEL pentru maini cu ciocolata si portocala :X )

Gama Sebo Specific si Hydra Specific sunt foarte bune, pentru ingrijirea tenului isi fac treaba foarte bine! happy

In materie de machiaj Fardul de Pleoape Duo este demential :X:X eu nu ma mai pot lipsi de el, creionul Khol fondand negru este super bun, nu se intinde si rezista foarte mult daca ai un ten normal/uscat.

Si lacurile de unghii rezista mult pe unghie (naturala sau falsa) dar au gramaj cam mic sad

Pusy sper ca ti-am putut fi de folos happy

8 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Yves Rocher este o marca foarte buna si recunoscuta mondial.Eu am cunoscut-o pentru prima data acum cativa ani, in alta tara! Si am fost foarte multumita ca a ajuns si in Romania!

| Nicoleta a răspuns:

Da.
Is foarte bune.

| GogosikaInfuriata a răspuns:

Alien au si produse pentru baieti big grin parfumuri, creme tongue

| evelynne explică:

Cosmetice...scz de greseala

| evelynne explică:

Merci de sfaturi, GogosikaInfuriatahee hee)

| Alien a răspuns:

Nu... pentru ca sunt baiat!

| lolavanity a răspuns:

Eu folosesc un concelear de la ei, şi sunt foarte mulţumită de rezultate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma eu mi-am luat un baton corector 2 in 1 de la sebo specific dar problema ii ca nu nu stiu de cate ori am voie sa il folosesc pe zi.sau dac conteaza astastraight face

Întrebări similare