Masti pentru tenul uscat
Amesteca doua banane mai verzi cu o lingura de miere si o jumatate de pahar de iaurt si aplica mixtura pe fata pentru 20 de minute pana se usuca. Apoi indeparteaz-o cu apa calduta;
Bate un albus de ou pana se ingroasa si adauga 1 lingurita de miere si una de ulei de floarea-soarelui;
Amesteca o lingurita de unt cu o lingurita de apa si aplica aceasta compozitie pe zonele uscate ale fetei. Lasa sa actioneze vreo 15-20 de minute, dupa care spala fata cu apa rece;
Si pentru ca tenul uscat este predispus mai mult ridurilor decat celelalte tipuri de ten, iata solutia: amesteca o banana pana devine o pasta cremoasa, aplic-o pe fata pentru 15-20 de minute, dupa care indeparteaza masca cu apa calduta urmata de un jet cu apa rece pentru a inchide porii.
Masca cu fructe pentru tenul uscat:
striveste cateva capsune si amesteca-le cu smantana proaspata. Aplica pasta pe fata si lasa-o sa actioneze timp de 20-30 de minute.
Masti pentru tenul gras
Curata doua mere si amesteca-le cu o lingura de miere. Lasa sa actioneze 20 de minute dupa care spala fata cu apa din abundenta;
Bună.
O cremă hidratantă pe bază de ulei de măsline și aloe vera.
Aplicarea ei o faci pe pielea udă pentru o hidratare maximă.
Pa, pa.
Incearca o crema hidratanta. Eu o foloseam pe cea de la clean and clear aia cu efect dublu care regleaza nivelul de sebum dar in acelasi timp hidrateaza tenul. Si nici nu e scumpa in jur de 16-20 lei (eu am dat 16 )
In anotimpurile mai reci problema asta apare la multe persoane, pentru ca vantul bate puternic si iti usuca fata mai tare, trebuie doar sa folosesti o crema hidratanta pentru ten uscat iti va face bine te dai cu ea dimineata dupa ce te speli bine pe fata doar cu apa sau poate un sapun mai special, depinde de posibilitati.
Buna fetelor uitati am si eu o problema... mi se cojeste incontinu pielea de la barbie frunte si din ambele parti a le nasului... plus de asta am si niste pete rosii de la cosuri cred m-am dat cu mibazon insa nu vad efecte. ce as putea face? mersi f mult:*>
camiitsu întreabă:
DaciaRomania întreabă: