anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetele nu mai știu ce sa fac cu tenul meu ~x( Este uscat, atât de uscat încât se cojește dar în același timp e plin de sebum adică lucește foarte mult si se vede ca e plin de sebum. Eu nu știu ce sa ii mai fac am încercat cu de toate. Coșuri nu prea am îmi apar doar câteva în perioada menstruație. Va rog spuneți-mi ce sa fac? La un medic dermatolog nu pot sa ma duc din mai multe motive. Mai e cineva în situația asta? Si dacă da cum a scăpat de asta? Tenul pare curat de la distanta dar dacă stai sa te uiți atent se vede ca e foarte uscat și plin de sebum. Si cred ca e și foarte sensibil, pentru ca dacă îmi apare un cos micuț acolo se înroșește toata zona de pe lângă și după ce îmi trece se cojește pielea la propriu vorbind adică se ia fasi de piele pur și simplu. Va rog spuneți-mi ce sa faccrying?¿

Răspuns Câştigător
| PuяpℓeMusic a răspuns:

Masti pentru tenul uscat

Amesteca doua banane mai verzi cu o lingura de miere si o jumatate de pahar de iaurt si aplica mixtura pe fata pentru 20 de minute pana se usuca. Apoi indeparteaz-o cu apa calduta;

Bate un albus de ou pana se ingroasa si adauga 1 lingurita de miere si una de ulei de floarea-soarelui;

Amesteca o lingurita de unt cu o lingurita de apa si aplica aceasta compozitie pe zonele uscate ale fetei. Lasa sa actioneze vreo 15-20 de minute, dupa care spala fata cu apa rece;

Si pentru ca tenul uscat este predispus mai mult ridurilor decat celelalte tipuri de ten, iata solutia: amesteca o banana pana devine o pasta cremoasa, aplic-o pe fata pentru 15-20 de minute, dupa care indeparteaza masca cu apa calduta urmata de un jet cu apa rece pentru a inchide porii.

Masca cu fructe pentru tenul uscat:

striveste cateva capsune si amesteca-le cu smantana proaspata. Aplica pasta pe fata si lasa-o sa actioneze timp de 20-30 de minute.

Masti pentru tenul gras

Curata doua mere si amesteca-le cu o lingura de miere. Lasa sa actioneze 20 de minute dupa care spala fata cu apa din abundenta;

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O cremă hidratantă pe bază de ulei de măsline și aloe vera.
Aplicarea ei o faci pe pielea udă pentru o hidratare maximă.
Pa, pa.

| Fury a răspuns:

Incearca o crema hidratanta. Eu o foloseam pe cea de la clean and clear aia cu efect dublu care regleaza nivelul de sebum dar in acelasi timp hidrateaza tenul. Si nici nu e scumpa in jur de 16-20 lei (eu am dat 16 tongue)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In anotimpurile mai reci problema asta apare la multe persoane, pentru ca vantul bate puternic si iti usuca fata mai tare, trebuie doar sa folosesti o crema hidratanta pentru ten uscat iti va face bine te dai cu ea dimineata dupa ce te speli bine pe fata doar cu apa sau poate un sapun mai special, depinde de posibilitati.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sal. ce sa faci mai eu spun ca si eu am facut sa te dai cu ulei de masline si apoi sa ti faci o masca cu argila si ou si apoi pui f f putin ulei de masline

| manuela_5418 a răspuns:

Buna fetelor uitati am si eu o problema... mi se cojeste incontinu pielea de la barbie frunte si din ambele parti a le nasului... plus de asta am si niste pete rosii de la cosuri credthinking m-am dat cu mibazon insa nu vad efecte. ce as putea face? mersi f mult:*>big grin