Buna scumpo!
Eu iti recomand plasturii speciali pentu puncte negre.
Sunt foarte ieftini( cam 10 lei un pachetel), eu ii folosesc asa:
Fierb intr-o oala apa si apoi pun fata peste dar imi acopar capul cu un prosop pentu a nu permite aburilor sa iasa, stau asa cam 3 minute apoi aplic plasturii pe zonele cu puncte negre, ii las sa actioneze cam 20 de minute apoi il dau jos si scoate aproape toate punctele negre, apoi te clatesti cu apa rece pentru a inchide porii si foarte important e sa te dai cu o crema antiseptica pentu a impiedica punctele negre sa mai apara.
Procedeul asta il repeti cam de 2 ori pe saptamana.
Spala si exfoliaza pielea folosind un agent de exfoliere usoara.
Usuca pielea, batand-o usor cu palmele si abureste fata. Poti adauga cateva picaturi de ulei de arbore de ceai in bolul cu apa calda pe care-l folosesti pentru aburire.
Dupa 10 minute de aburire, porii se vor deschide.
Poti folosi o masca sau un tratament facial pentru eliminarea punctelor negre. Aplica masca pe fata conform instructiunilor de utilizare. Dupa 10 minute, clateste cu apa calduta.
In cazul in care nu ai o masca, poti utiliza un extractor de puncte negre. Le storci usor, apoi aplici o crema usoara antiseptica pe zona respectiva.
Poti folosi benzi pentru puncte negre in loc de metodele mentionate mai sus.
Usuca pielea, batand-o usor cu palmele si repeta procedeul de doua ori pe saptamana. Urmeaza o rutina de ingrijire a pielii, si asta te va ajuta sa scapi de punctele negre, incet, dar constant.
Impotriva punctelor negre gasesti aici:
http://www.beautyface.ro/......negre.html
Sau:
http://www.frumusele.ro/......e-negre/93
Ori:
http://www.andreearaicu.ro/frumusete/sfaturi/tratarea-punctelor-negre
Vezi care e mai bun.
La mine a functionat foarte bine creme pe baza de ulei 100% pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation ca sa scap de puncte negre si acnee.
Din ce am citit pe net uleiul de arbore de ceai contine compusi antibacteriali si antimicrobiali care ajuta la distrugerea bacteriilor care produc cosurile si punctele negre.
Dupa ce am vazut ca la mine functioneaza asa bine, a inceput sa le foloseasca si fratele meu. Dupa o perioada a scapat si el de cosuri si puncte negre cu ajutorul cremelor de la Thursday Plantation.
Dupa ce am inceput sa folosesc cremele de cosuri, am schimbat si sapunul normal cu un sapun de ulei pur de arbore de ceai tot de la Thursday Plantation pentru o mai buna curatare a punctelor negre.
Buna.
Eu dupa pasii urmatori am scapat de ele:
1.Mi-am luat o crema de la Garnier.Se numea Garnier Pure.
Din aceasta crema mi-am facut o masca de fata.
2. Dupa 30 de minute mi-a dat jos masca cu apa si sapun.Mi-am spalat bine fata, si am pus intr-un vas 3 felii de lamaie in apa fierbinte.Am stat la aburi inca 30 de minute si dupa mi-am clatit fata cu apa rece. Dupa asta m-am dat cu o crema hidratanta, si am scapat de ele.Insa ca sa nu mai apara repet acest lucru in fiecare luna.
Sper ca ti-am fost de folos.Merit Funda?
Buna tthheodora, eu am incercat multe dar m-am multumit cu zineryt il gasesti la farmaciile naturiste te ajuta la mai multe nu doar la punctele negre daca nu-l gasesti intra intr-o farmacie naturista si intreaba multa bafta!
Buna Theodora!
Eu iti recomand ceva ce am incercat si eu si a dat roade.
Infuzie cu ceai de musetel, iar dupa faci o crema cu apa si malai si te masezi cu ea pe zonele cu probleme.
Poti folosi pentru hidratare, dupa infuzie, o crema de zi de la plafar.
Te pup! Bafta :*
Poti sparge o aspirina sa o amesteci cu apa si dupa ce se dizolva cu putina vata sa o intanzi pe fata, stai asa in jur de 10 minute si te clateste cu apa calda si cu sapun. Dupa ce a terminat poti sa te dai cu o crema de fata.Este folositor si pentru cosuri nu numai pentru puncte negre.
krkran întreabă: