Vergeturile nu se vor trata niciodata complet, dar poti sa le diminuezi si sa iti mentii fermitatea pielii.De obicei acestea sunt cauzate de slabirea/ingrasarea brusca, pentru ca pielea nu are timpul necesar sa se regenereze.Si eu ma confunt cu aceasta problema.Iti recomand sa folosesti urmatoarele remedii :
Pentru vergeturi:
-6 linguri ulei de masline.
-4 fiole vitamina A
-4 fiole vitamina E.(Vitamina A si E sunt foarte bune pentru ca redau elasticitate pielli)
-4 fiole elastina.
-cateva picaturi de tinctura de propolis.
-o jumatate de lingura de crema de galbenele.
.
Crema de gfalbenele si tinctura de propolis sunt foarte buna(atat pentru celulita cat si vergeturi pentru ca redau elasticitate) si se gasesc in farmacii iar preturile nu sunt foarte mari.(eu de exemplu am cumparat o crema de galbenele de la supermarker si am dat 6 lei/Iar in farmacie era peste 10 si era aceiasi:-J; In fine)
. Pentru celulita, iata alte remedii naturiste:
1.
-8 linguri ulei de masline
-20 picaturi de lamaie
-2 linguri suc de grapefruit.
E foarte bine daca poti ca dupa ce iti aplici acest"amestec" si masezi sa te invelesti intr-o folie de plastic(cea pentru alimente pentru ca intr-un fel infierbnta acea zona si e mai eficient)
. 2
Aceasta e o "chestie" pe care am vazut-o la tv(si pe net ) care mi s`a parut destul de eficienta.
Cu siguranta ai auzit de argila si benzi elasice.Inmoi benzile elastice in apa cu argila pana sa inbiba foarte bine dupa care iti pui acele benzi pe zonele cu probleme.
Nu uita de exercitiile fizice zilnice, la care apar rezultatele dupa ceva timp.
Cam acestea sunt remediile pe care le-am folosit eu.(si sincera sa fiu au dat rezultat.
Multa bafta>
Foloseste creme care contin vitamina E,A si C si cel mai bun este crema cu extract de untul de cacao este foarte bun.fa-ti masaj cu lavanda si rozmarin si ulei de ienupar si uite si o reteta care poti sa o prepari acasa; 6 linguri de ulei de masline, 6 linguri de gel de aloe vera, 4 fiole cu vitamina A, 4 fiole cu vitamina E si 4 fiole cu elastina, cateva picaturi de tinctura de propolis si o jumatate de lingurita de crema de galbenele. aceasta crema o poti folosi pe intregul corp .
Vezi body stretch mark 24, de la avon, e acum la oferta: 27 lei. o folosesc personal si o foloseste si o colega si ne impartasim impresiile... DAR, sa stii ca orice crema folosesti pentru vergeturi si pentru celulita, trebuie combinata cu dieta si daca poti sa faci si putin sport e si mai bine! dieta inseamna sa bei ff multe lichide si de exemplu eu am slabit 8 kg din ian pana in aprilie, mancand disociat. am 2 mese zilnic: mic dejun si pranz... mananc fructe, beau 2 l apa zilnic (iarna, nu vara) si nu mai mananc dupa ora 18. nu mai mananc ciocolata zilnic, nu ma mai umflu cu pungi cu seminte zilnic. mananc inghetata, mananc prajeala, dar nu zilnic si nu mai mananc 1 paine pe zi. daca vrei detalii contacteaza-ma
Mario1996 întreabă: