Hello:*
Niste blugi
o bluza si un haorac.
sau este cand ma duc si in pantaloni de trening.
si incaltzaminte cizme
sau tenisi. adidasi
La scoala ma imbrac int-o tinuta trendy si cat mai comoda de ex: blugi si o bluzita cu manci mai scurte roza, iar in fata are dantela bluza de trening si cizme pe sub blugi.
Cat mai decent, asta insemnand fara bluze bagate la apa, cu spatele gol(asta nu se pune numai la scoala, nu?)tinuta pe care o porti la scoala atrage atentia profesorilor:in bine sau in rau, asta depinde de tine
Blugi mulati -skiny, cizme fara toc in general-negre, o bluzita, fulare colorate, esarfe interesante, bratarii multe oricum accesoriile fac totul]brose, insigne, depinde de cum ma simt, daca e mai cald, basketi, blugi o bluza mai colorata cu mesaj ceva in gen sau camasa cu tricou peste, esarfa, hanorac...DEPINDE de cum te simti in ziua respectiva}
Pai.Jeans,tenishi(pe vremea asta ghete), bluza...sau cateodata mai elegant Depinde de zi
La moda. Blugii pana, T-shirt cu imprimeuri dragute, tenesii, bratari, etc
Important i sa ai stilu tau, deja toata lumea arata la fel...imbracate cum te simti tu bine...
parerea mea i ca in afara scolii te imbraci oricum vrei tu da la scoala important i sa fi comod... oricum ce conteaza...mergi in fiecare zi lumea te stie asa cum esti nu-i asa de important cum te imbraci
eu la scoala ma imbrac cu blugi stramti, sa pantaloni de trening, tenisi, andidasi, cizme, fular, si bluze uneori mulate, alteori mai largi, centuri, ffffff rar egari, hanorace...etc...alteori iau ce gasesc in dulap
Modern... certandu-ma mereu cu mama pe tema asta, dar tot cum vreau eu merg
caut pe net inainte sau ma inspir din revistele de moda folosind haine asemanatoare
Cauat ceva casual jeansi bluza ceav mai la moda frumoasa nu prea decoltata si sa iti acopere rinichii daca nu vrei spital si probleme la ei acum ca e iarna si frig asa aspru si in rest ce iti place tie ceva vestutza e acum ai la moda vezi tu
Noi avem o uniforma naspa rau care consta intr-un hanorac albastru (am avut de ales intre el si un sacou de un albastru comunist+bluza si cravata) pe care il port de obicei cu jeansi simpli+tenesi, skateri sau adidasi(depinde de stare de spirit tenesi-la o tinuta ce tinde spre emo, skateri la o tinuta mai hip-hop, iar adidasi cand imi arunc pe mine hanoracul+o perche de pantaloni de trening si ma bag la o "miuta" fete vs. baieti) Acum din pacate ma descurc mai greu cu zapada si cu cizmele care mi-se pare ca nu merg de nici-un fel la hanorac, dar de ne adaptam...
Cu haine.:p...azi am avut o pereche de pantaloni negrii, o bluza verde cu rosu, negru si gri.si un hanorac verde + o pereche de bocani negrii:X:X:X:X.
Pfoiaaaa` daca nu era uniforma aia handirahat.
dah nah
Alfel :cu niste blugii foartte stramti u niste tocuri; x.`Bluzza`
sih cat ma la moda
::*:*
In primul rand, mereu incerc sa le combin incat sa se potriveasca si mereu sa am alta tinuta.
Da' nu imi iau fusta sau mai stiu eu ce colanti...sau bluzite cu decolteu, nu asa ceva.
Incerc sa nu ma imbrac demodat si sa se potriveasca, culorile, sa nu arat ca un papagal.
De obicei ma imbrac in blugi si o bluza... si/sau hanorac, depinde de ce mofturi am in ziua respectiva
Ce am p mine am si in dulap
Atat nimic mai mult
Cand ma imbrac zici ca ma mut
Azi am fost asa: brown UGG, bluza alba mai lunga decoltata larga cu maneca trei sferturi si curea subtire albastra care se prinde mai jos si lasa bluza putin bufanta, vesta neagra ( gen cowboy ) si blugi inchisi la culoare cu o insigna mica la buzunarul stang fata pe care scrie mic si dragut : ICH BIN . geaca de piele neagra si fes cam atat. pupici :*
Acum, pentru ca e iarna, imi iau o pereche de blugi inchisi la culoare, mulati si cu talie medie si un plover alb, simplu fara decolteu, pe deasupra vesta si sacoul si ma incalt cu cizme simple, negre inalte pana putin sub genunchi cu un toc foarte mic... ce-mi place mie cand merg, chiar daca e mic se aude trop trop:X>.Imi iau si gecuta mea lunga pana deasupra genunchilor, gluga pe cap, fularul si manusile, ca azi au fost -14 grade si nici maine nu va fi mai cald.
Deci am facut o noua descoperire in garderoba mea.
Deci uite cum vreau sa ma imbrac maine :
- o pereche de blugi albastri inchisi
- cizme sport puma albe cu roz [
- camasa alba incheiata pana sus
- cardigan gri cu un decolteu generos in forma de V, nasturi mici [ la care adaug o brosa colorata de la revista bolero de febroarie pe buzunar ]
- cravata scolii de culoarea albastra
Si gata o tinuta acceptabila de scoala.
Si un ceas la manutza. imi place sa ma uit la ceas .
Depinde cum ma trezesc :))
daca sunt bine dispusa-platforme blugi skinny, camasa sau bluzita.geaca,gentuta accesorii.
mai putin bine dispusa:))
blugi, UGG animal print leopard:) http://img.envy.ro/img/products_watermark/266x400_9087.jpg exact modelul din poza:) o bluza lejera sau un tricou funny, geaca. caciulita si accesori :)
Noi avem uniforma\:d/
http://lookbook.nu/look/405269-VALENTINE
cam asa arata. doar ca e de culoare alabstra si pentru vremea rece avem si sacou
pitzipoancoiesidepeprofilulmeu întreabă:
BiancaDenisa întreabă:
anonim_4396 întreabă: