| evelynne a întrebat:

Fetele, voua va place sa va machiati? cum ati defini machiajul? de obicei, cum va machiati pentru. o zi normala sau o zi/seara mai speciala?

Răspuns Câştigător
| Mihaela a răspuns:

Hei.Nu neaparat ca-mi place sa ma machiez, dar am impresia ca ma face mai frumoasa. Eu ma dau cu fard de pleoape, gen nude, auriu inchis[nu e foarte vizibil] rimel, dermatograf si uneori pudra. Nu stiu ce definitie i-as putea da, cred ca e o masca, cu care incercam sa parem mai bune, incercam sa ne simtim mai bine in pielea noastra.
Numai bine!

6 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna mie nu imi place sa ma machiez.Ma dau decat cu strugurel pentru buzele crapate si atat, prefer sa fiu naturala.Numai bine.

| iuliiiaaaaaaaa a răspuns:

Da! imi place :d. la scoala ma dau cu putin fond de ten, pudra si rimel. pentru zilele sau serile mai speciale, in afara de fond de ten, pudra si rimel ma dau cu fard. nu imi place sa ma` machez strident. dar consider ca asa cum ma machez imi sta` foarte binehee hee

| bublegum a răspuns:

Pentru o zi normala.cand plec la scoala, sau merg cu parinti undeva ...ma fac cu rimel, creion, luciu si cateodata cu fard de pleopehappy
iar cand ies afara cu prietenele tongue. in oras sau in parc. atunci ma fac cu fond de ten + perlele bronzante ( de la avon big grin ), cu rimel, cu creion, cu fard de pleope si cu luciu happy
mie imi place sa ma machiez... mai ales ochii deoarece imi accentuez privirea si arata super bine. desi mama laughing imi zice ca exagerez, pentru ca nu este o zi in care sa nu ma fac cu rimel, creion si luciu... reusesc sa o impac tonguelaughing

| RoaRxDD a răspuns:

Nu imi place sa ma machez. L-as defini drept zoaie. Nu prea ma machez, cu exceptia creionului de ochi si rimelul. Pentru o seara speciala, poate si putin fard. :]

| allllll a răspuns:

Eu ma machiez doar cu rimel si un gloss de buze.Asa merge sa merg si la scoala si oriunde.In serile sau in zilele mai speciale, daca ma imbrac elegant imi dau cu foarte putin culoare si rimel.

| MysteriousOfficial a răspuns:

Pot sa zic ca machiatul ma mai scapa si de stres. Nu conteaza ca-i zi sau seara. Ma machiez... fond de ten, creion, mascara, fard de ploape (diferite culori), blush (sau perle bronzate in obraz ), inainte de fond de ten o lotiune crema ceva, balsam si gloss de buze. Cu toate astea. Singura deosebire intre zi si noapte (adica petreceri ceva este poate cantitatea de machiaj). Trebuie sa-ti gasesti machiajul care sa te defineasca si pe care sa ti-l faci cu mai multa usurinta.

Întrebări similare