| Anonim87 a întrebat:

Feteleehappy. voi cu ce va imbracati in prima zi de scoala? eu as opta pentru tinuta asta : blugi conici negri, o camasa gri cu cu o curea de talie neagra, balerini gri. foarte putin spre roz si o geanta maxi roz. o nuanta placuta de roz. aproape de balerini. ce ziceti. merge :d? astept si niste sfaturi. si cum v ati imbraca voi happy multumesc! Fundita; x

Răspuns Câştigător
| Messyhair a răspuns:

Mie imi place tinuta.Mai ales culorile.
Blugii si camasa ok, iar balerinii si geanta inveselesc tinuta.
Daca este genul acela de roz pal...IL ADOR :X
Si eu vreau sa-mi cumpar o pereche de balerini roz pal.
In prima zi : blugi skinny, un top ceva dragut si cu un cardigan eventual, avand in vedere ca incepem scoala in septembrie, o geanta si niste balerini sau poate chiar si sandale.

Parul ma gandeam ori sa-mi fac cateva bucle in fata, ori o coada impletita si lasata pe o parte, ceva in genul http://www.google.ro/......tp?/imgres r:9, s:0

Iar tinuta ar arata cam asa, doar ca in loc de cizme vor fi sandale sau balerini, voi avea o geanta http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/1823051/megan-fox-pabst-beer-02/

6 răspunsuri:
| TwixulDrept a răspuns:

Dupa parerea mea tinuta e prea "inchisa" mai bine ai opta pentru blugi, camasa alba, curea neagra, balerinii aia si geanta
dar daca nu vrei sa renunti la pantalonii aia ia camasa alba.
negru + gri+negru+gri +++ e prea mult. prea multe culori inchise
asta e parerea mea
eu trebuie sa iau uniforma
asa ca : blugi+camasa alba+vesta+balerini + ghiozdan si niste cercei lungi verzi big grin

| Derye a răspuns:

Oribil. Culorile sunt amestecate, nu exista nici un mix, nu ne'ai zis de materiale. Alegeti alta tinuta. Sincer, iti spun, ca vei arata precum Barbie. Renunta la geanta, ca doar mergi la scoala.

| Madalina1455684 a răspuns:

Asta e ultimu-l lucru care ma intereseaza pentru prima zi de scoala.
La cat sunt de destrabalata cretca am sa ma imbrac cu ce o sa prind atuncea repede la manalaughing.
Dar in legatura cu tinuta ta e foarte ok.

| αℓγήα ツ a răspuns:

Suna bine combinatia dar, e camthinking nustu, putin cam serioasalaughing
ceva mai colorat?big grin
eu ma gandeam s m imbrac cu niste blugi pana deschisi la culoare[simpli], un tricou turquoise sau albastru depinde si niste sandalute albastre[depinde] sau conversi turqoise sau albastrii, geanta nu portblushing, in schimb ma gandeam la manichiura/pedichiura sa le fac french[ca alb]whistling
app nai specifikt nimic de parthinking parul km il faci?big grin

| brunetteee a răspuns:

:X imi place tinuta ta la care te-ai gandit...
eu inca nu stiu in ce ma voi imbraca

| Poison_9734 a răspuns:

E bunathumbs up
love struck