| DiannaDi a întrebat:

Feteleee;;) adidasi de genul asta http://gimg.dt00.net/goods/755/75595/110417big.jpg asa inalti un pic sus.la ce se pot purta? peste blugi.la colanti lungi.la pantaloni 3 sferturi?:D mersi:*

Răspuns Câştigător
| Ea12345 a răspuns:

Merg perfect cu e blugi trei sfertri mai larguti cu bretele(salopeta) si cu un tricou colorat pe sub(preferabil roz). Poti purta si sosete lungi cu multe culori, care arata grozav.sa te feresti de pantaloni mulati, deoarece vor da un aspect urat, ca si cum ai avea piciorul,, lung" laughing.
Succes!kiss

10 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Ar fi perfecticu niste blugi stramti sau cu o fusta scurta.

| alexa a răspuns:

Merg cu niste blugi skinny, adica sa vina peste, si cu pantaloni pana la genungi, nu cred ca ar arata prea bine cu unii trebuie sferturi. poate unii cu turul lasat si mai strimti jos
de asemenea cred ca merg si cu fusta
cred ca ar merge si cu colanti, dar sa ai ceva mai lung peste, sau chiar o fustita scurta

| Anto97 a răspuns:

Cred ca ar merge la o fusta scurta care sa se asorteze (merge si de blugi) sau niste blugi mulati pe care sa ii bagi in adidasi...

| TDGMeebu a răspuns:

Pai

1) Blugi skinny

2)Fusta scurta

3)Colanti, dar daca iti iei pe alb adidasii sau ai nu`ti lua colamti negri, se vede ciudatwinking

4)Pantaloni scurti

5)Pantaloni 3 sferturi happy

Poti sa-i porti cu aproape orice happy

Chiar si vara cu o rochita mai sport

Sper ca te-am ajutat kiss

| BabyPink a răspuns:

Blugi strâmţilove struck

| lexony a răspuns:

Ar fi marfa la o pereche d pantaloni 3 sferturi.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar veni frumos la o pereche de blugi mulata si la pantaloni 3 sferturiwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu bascheții aia (pentru ca sunt bascheți) ii vad doar cu blugi skiny ceva mai sport. Nu ii vad deloc cu niște colanți sau pantaloni 3 sferturi sau asortați la vreo ținută eleganta. No way. Blugi trebuie băgați în bascheți și limba bascheților scoasa în afara.
Uite ceva de genul:
http://www.femeia.ro/&files/charts/galerie_femeia/geaca-thumb-425-0-18.jpg

| buburuzaucigasa a răspuns:

Da ii poti purta cu blugi, pantaloni 3 sferturi sau o fusta de blugi.