Buna!
Pentu par iti recomand toate produsele de la gliss, masca de par al latte de la kallos si tot de la kallos si uleiul de par glossy restructural crystal fluid.
Pentu unghii, base coat-ul de la OPI, tratamentele din gama Sally Hansen, si de asemenea imi mai plac si tratamentele de la kallos.
Pentu ten iti recomand garnier pure 3 in 1 si masca de argila.
Pentu pielea intregului corp iti recomand de la nivea toate cremele cu tehnologia hidraIQ deoarece sunt super super bune.
Si tot pentu piele( si cea de pe fata si de pe corp) iti recomand pa termala, nu conteaza firma deoarece toate fac acelasi lucru.
Nu te sfatuiesc sa te dai cu ulei de masline pe cap. este o mare prostie. Bine a zis cine a zis... uleiul este pentru gatit, nu pentru uns pe cap. M-am luat si eu dupa desteptele astea care posteaza pe net ca e tare grozav si mi-am ars parul. si 3 zile la rand m-am spalat pe cap sa-mi iasa tot uleiul. Ca sa nu mai zic cat par mi s-a rupt. Acum e subtire si mat. Deci NU va dati cu ulei de masline extravirgin pe par. Poate e bun ceai de musetel in apa de clatire atat. Pentru ten as recomanda tot ceai de musetel caldut aplicat pe fata cu o batista apoi masaj usor cu felii de castravete. Nu iti recomand sa te dai cu ulei de ricin sau gaz lampant pe par. faci cum vrei. bafta
Eu am folosi uleiul de ricin si u este o idee prea grozava cum a mai precizat cineva mai jos..Insa ceaiul din frunze de nuc care iti da o usoara tenta de castaniu este foarte bun, iti da stralucire, ceaiul de musetel de asemenea pentru un par deschis.Pentru ten iti recomand cu drag masti cu zat de cafea, miere/lapte, este folosita anti-imbatranire si inlatura celulele moarte (masezi usor fata circular si stai cu masca aproximativ 10-15 minute), infuziile cu ceai de musetele, masca cu argila si ulei de masline, masca cu fucte:kiwi, banana...masca cu apa de trandafiri( pui petalele intr-un vas cu apa si le lasi pana a doua zi, apoi te speli cu apa), masca cu ulei de cocos, nuca de cocos, miere...
Pentru par poti folosi ulei de ricin(il poti cumpara de la farmacie)sau gaz lampant, pentru ten curat niste tratamente cu bicarbonat de sodiu. Sper ca te am ajutat.
Alexandra_8746 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: