Foarte bun este uleiul de ricin. In fiecare seara, inainte de culcare, toarna-ti putin ulei de ricin in palme si maseaza scalpul. Este cam incomod uleiul pe par, dar asta e. Repeta in fiecare seara si dupa vreo saptamana-2 vei vedea rezultate.
P.S: Ai putea sa incerci si cu ulei de masline, dar uleiul de ricin este cunoscut pentru combaterea caderii parului.
Si, fereste-te sa stai afara, mai ales cand e soare, cu parul desprins! Tine-l intr-o coada de cal (slaba) sau intr-o coada impletita (tot slab) - daca ai parul lung. Dar cel mai important este sa nu mai stai cu capul descoperit in soare!
Hi. Aceeasi problema o am si eu ... imi cade ingrozitor parul desi am incercat atatea, unele au dat rezultate apoi si-au pierdut efectul, altele nimic . Deja nu mai suport, sunt prea tanara ca sa raman fara par loale, oricum am si eu o mica vina : faptul ca nu exista zii fara sa il indrept cu placa , dar am parul si, cret, zapacit si nu pot iesi pe strada ca si cum sar fi jucat pisicile cu gherutele in parul meu . Am zis sa vad ce se intampla deci maine o sa consult un dermatolog sa vad ce se intampla, sa imi dea un tratament ceva, sa nu mai folosesc nimic de capul meu sau din spusele altora si sa agravez mai rau situatia . Deci iti recomand si tie sa mergi la un dermatolog e cel mai indicat, nu ai nimic de pierdut daca nu mergi pierzi alte fire de par .
Bafta.
Peace
@Tristan1987 am spus fetelor pentru ca am pus la categoria beauty & fashion si din cate stiu pe baieti nu-i prea intereseaza asta :p multumesc oricum ca ai raspuns :*
Ulei de Ricin plus vitamina A-solutia perfecta(biofarm sticluta), doar acest amestec mi-a salvat parul care cadea de la radacina
Eu iti voi recomanda ceva mai simplu.
Parul poate sa cada din cauza pubertati, sau pentru ca nu folosesti un sampon potrivit sclpului tau,sau e prea expus parut tau la placa, feun, vopsit etc. Poate ai alergie lla o substanta pe care o contine samponul. Prima data incearca alt sampot si vezi daca iti mai cade parul daca continua sa-ti cada consultate cu doctorul
Vad ca e adresata fetelor intrebarea, scuze ca intervin dar incearca un tratament cu urzici(culese de tine), o vedeam pe mama ca-si spala parul cu asa ceva, fierbea urzica in apa, ceva de genu, mai documenteaza-te pe net despre acest tratament (are un par foarte bogat chiar daca il vopseste).
Starfiree întreabă:
Anonim20001972 întreabă:
anonim_4396 întreabă: