| GinglindSummer a întrebat:

Fetelor am 17 ani, 1 metru 58 si toaman trecuta aveam 52 kg ..am slabit cu cinci kg ca am tinut diete drastice ) ma simtem frt aiurea cind eram pe dieta, dar uite ca a mai recut un an si mapus 5 kg inapoi..am 52 si poate nu arat urit dar nu ma simt bine asa.Nu ma simt in apale mele cu 52 de kg si vreau iarasi sa slabesc dar nu mai vreau sa stau asa flaminda cum am facut-o anul trecut + repede mam ingrasat inapot.Am citit pe net ca dimineata sa beau apa si 5 pasitle de carbune activat? Voi ce ziceti? ce faceti ca sa slabiti si sa va tineti in forma? Va rog ajutatima cu un sfat bun

2 răspunsuri:
| larrii a răspuns:

Fa sport. Si eu am tot 1.58 si in iarna din 2011 aveam 54 de kilograme, am inceput sa fac abdomene si sa ma abtin sa mai mananc fast food sau dulciuri, si in vara am avut 47 de kilograme, am continuat cu abdomenele in fiecare zi si acum am 49 de kilograme dar am un abdomen bine definit si sunt mai tonifiata ca inainte. Nu mai fa chestii de astea cu nemancatul ca nu e bine deloc pentru stomac, te poti imbolnavi. Lasa pastilele, fa sport in FIECARE zi si bea multe lichide, o sa te ajute mult. Bafta!

| LoveBadx a răspuns:

Draga mea dieta nu inseamna sa stai flamanda.Trebuie sa mananci ceva usor si putin, fara paine, fara dulciuri, fara prejeli bea mult ceai.Succes!