| miiiraaa a întrebat:

Fetelor am nevoie de ajutor! NU stiu ce se intampla cu tenul meu dar sunt perioade cand nu am cosuri iar petele rosii mai dispar... iar cand sunt pe stop ma umplu de cosuri si petele rosii se accentueaza...asta stiu ca este normal sa apara cosuri in timpul menstruatiei, dar nu stiu de ce imi apar si acum cand nu sunt pe stop? crying mi au mai disparut din ele acum 3 zile cand am folosit corector (cu capac verde si rosu) si acum sunt plina de cosuri crying nu stiu dc? ma spal pe fata de 2 ori pe zi schimb prosopul o data la 2 zile nu stiu ce sa mai fac crying
ce imi recomandati? (dar sa fie si ceva accesibil)

multumesc, ofer funda!

3 răspunsuri:
| monique a răspuns:

Incearca sa bei ceai de trei frati patati, rezolva problema din interior, si pentru exterior, cel mai bine e sa vezi o cosmeticiana(ea o sa iti zica ce crema, solutie si demachiant sa folosesti in functie de tipul tau de eruptie, caci ceea ce e bun la un tip de acnee poate sa faca rau la altul), si sa ai grija ce mananci: fara grasimi, cola, sucuri acidulate, produse de patiserie fast food si dulciuri. Atfel si daca trece cu tratament o sa revina (cosurile cu pete rosii indica ca ficatul tau o duce cam prost, din ce motive nu stiu, cosurile, petele, bubitele sunt felul sau de a se plange.

| Laly_5095 a răspuns:

Buna.Eu iti recomand Eridosis pe mine m-a ajutat foarte mult si am scapat de acnee.Sunt niste servetele cu antibiotic special pentru acnee dar problema este ca nu se gasesc in Romania dar stiu pe cineva care disribuie in toata tara eu e la acea persoana le cumpar.

| Rebela170 a răspuns:

Pai. iti recomand zynerit, costa putin, si de cand incepi sa te dai cu el ( numai seara! ) nu trebuie sa mai umbli la cosuri ca altfel tratamentu se strica, si o sa iti apara si mai multe, incearca sa te obisnuiesti pana isi face tratanemtu ( 1 saptamana ) si o sa iti treaca. mi-au iesit si mie multe cosuri si cu zynerit am reusit sa scap de ele, e chiar folositor, deci nu uita in fiecare seara iti dai cu el, si ziua nici sa nu te atingi de cosuri sau noaptea. ok? daca faci ceva gresit s-ar putea sa ai cosuri si pe gat, doar atat iti spun, ok! bye:* bafta!