Buna!
Nici mie nu-mi plac bigudiurile, sunt groaznice, poti folosi ondulatorul sau drot-ul cum i se mai zice.Ai grija sa folosesti ser termoprotector inainte, si nu utiliza ondulatorul prea mult(iti poti arde parul chiar si cu ser aplicat).Sau poti sa dormi noaptra cu el prins in coada impletita(bucle) sau coc(onduleuri).
Succes si Pa Pa!
Cu "moatze". Niste fasii de material ...Iti infasori parul pe ele si apoi cand ajungi aproape de radacina iti legi panglica.
Cand ti-e ud ink parul dar nici abundent de ud aproape ca se usca
1. ti-l impletesti
2. cu o clama iti iei parul il rotesti si il prinzi sus(eu asa fac)
3. cand il usti cu o perie rotunda il tot rotesti pana se usca
Buna, poti sa-ti faci bucle, fara ajutorul ondulatorului sau placa de par, pentru ca la un moment dat parul ti se va arde, daca insisti prea mult, asa ca poti sa-ti faci bucle cu pungi de hartie, ca si in acest videoclip: http://www.youtube.com/watch?v=WoZ2QGq0n4A&feature=fvwrel, sau cu moate, cum se mai zice, adica fasii din material, si faci acelasi lucru ca si cu fasiile de hartie, si poti sa si dormi cu ele. Eu am folosit ambele metote si sunt foarte eficiente. Sper ca te-am ajutat. Pa >:D<
Folosind ondulatorul merge si cu placa(daca te hotarasti sa incerci scrie pe google bucle cu ajutorul... sau ceva de genu si vei primi mai multe detalii)
sau poti sa-ti impletesti parul e cea mai simpla metoda de al avea ondulat
Offf offf offff... tot eu sa vin cu raspunsul. pune pisica sa se joace in capul tau
Ti-l poti impleti dupa baie, asta dupa ce ai bagat putina spuma in el. O sa ai niste bucle lejere, dar dragute.
Cu placa cu care iti intinzi si parul(din aia subtire):1.descizi placa
2.rotesti parul dupa ea
3.inchizi placa si astepti cateva sec
4.iei placa si gata
5*te dai cu fixativ/spuma
dupa ce iti faci o sufita o poti despartii in doua daca vrei mai multe. dupa ce le desparti le rotesti dupa deget si dai cu fixativ
poti folosi si un ondulator
Incearca sa-ti faci codite(sa-l impletesti, dupa sa-l aranjezi cu putina spuma) sau foloseste un ondulator si vei avea niste bucle grozave.(Incearca sa ai parul ud inainte de a-ti face codite)
Pai dupa ce te speli pe cap poti sa te usuci cu feonul si cu o perie dai rotunda crede-ma o sa arti geniala >X< sau cu undulatorul.
Funda?
Exista ondulator depa
il pui in priza il lasi 30 de secunde sa se incalzeasca si apoi iti faci
DaciaRomania întreabă: