Sapunul cu sulf curata fata de impuritati, microbi etc. Se gaseste la farmacie si e pana in 3, 5 lei.
Sau mai natural si mai ieftin, iti umezesti fata si o freci cu malai prin miscari circulare, o clatesti apoi cu apa calduta si o hidratezi cu o crema.
Amesteci nişte mălai cu tărâţe, cantităţi egale, într-o jumătate de cană, le opăreşti cu ceai de muşeţel, le laşi cam 1/2 oră, astfel încât se umflă puţin şi nu mai sunt atât de abrazive şi te freci pe faţă, preferabil după ce ai făcut baie, când porii sunt deschişi-curăţă faţa, înlătură celulele moarte. După aceea poţi folosi o mască potrivită tenului tău şi la sfârşit o cremă. Eu aşa procedez o dată pe săptămână şi sunt mulţumită de efecte.
Garnier pure. e bun ma da daca nu vrei s dai banii cand faci baie te dai cu pasta de ras si apoi cu sare fina si freci. iti face tenul misto si puncte negre mai putine.
Am si eu aceeasi problema.am inceput folosesc un gel de curatare cu dubla actiune.de la avon(clearskin). acum depinde de ten. dar pentru mine functioneaza.