| Someoneeene a întrebat:

Fetelor, ati reusit sa scapati de vergeturile albe cu vreo crema?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Vergeturile sunt crapaturi ale pielii.
Acum gandeste-te si tu, cum poti lipi o piele crapata cu o crema?
Adevarul este ca nu poti!
Singura metoda sa poti scapa de urmele vergeturilor vechi, deja albe, este operatia estetica cu laser.
Cremele hidrateaza pielea si cam atat.
Dar poti prevenii aparitia altor vergeturi, daca te hidratezi ( bei aprox. 2 litri de apa pe zi), te dai cu creme pe corp, si faci sport, ca pielea sa devina elastica si sa nu se mai crape.
Atentie la luatul in greutate, ca pielea se crapa rapid daca este prea mult, intr-un timp scurt.

| Someoneeene explică (pentru Violleta2022):

Eu acum intrebam daca mai pot face ceva, vergeturile mi-au aparut cand eram mica si nu le-am bagat in seama. Mi-au aparut dupa o perioada in care m-am ingrasat rau, insa acum sunt slabuta (50 kg la 1, 68) si cu multe vergeturi

| Violleta2022 a răspuns (pentru Someoneeene):

Din pacate, dar o operatie estetica te-ar mai putea ajuta.
Ori invata sa traiesti cu ele, asa cum face mai toate femeile, care din diverse motive le avem.
Eu le am de la 2 nasteri, dar nu ma complic, incerc sa fiu o femeie normala si sanatoasa si sa ma bucur de fiecare zi asa cum o am.
Este mai urat sa ai celulita, ca are aspect de grasime cu gropite pe coapse, solduri, picioare...de aceea chiar se poate scapa, prin sport facut riguros si frecvent.

| crowekevin327 a răspuns:

Depending on how deep they are (and by the way, they’re really weight GAIN stretch marks — they formed as your skin was stretching to accommodate your new fat) they will fade with time. There’s nothing you can apply, massage in, or do actively to get rid of them.

https://techpedia.tumblr.com/